Belediye bu ayıba sessiz kalmadı

Belediye bu ayıba sessiz kalmadı
30 Temmuz 2020

Bugün bazı yayın organlarında "Bolu'da böyle bir ahlaksızlık görülmedi. Bolu Belediyesinde grup seks skandalı" başlığıyla yayınlanan habere Bolu Belediyesinden çok sert açıklama geldi. Açıklamada hiç bir delile belgeye dayanmayan ve tüm belediye personelini töhmet altında bırakan bu haberle ilgili belediye yönetimi ve belediye personeli olarak gerekli yasal işlemlerin başlatılacağı duyuruldu.

İŞTE BOLU BELEDİYESİNDEN YAPILAN O AÇIKLAMA

Bugün bazı basın yayın organlarında yayımlanan sözde haber ile belediyemiz ve belediye personellerimiz hakkında çok çirkin iddialarda bulunulmuştur.

Hiçbir delile dayanmayan gazetecilik meslek etiği hiçe sayılarak yayımlanan haberdeki söz konusu iddialar tüm belediye personelimizi zan altında bırakmaktadır. İnsan onur, namus ve haysiyetini hiçe sayarak bu akla ziyan iddiayı ortaya atan ve personellerimizin onurlarını kıran haberin kaldırılmasıyla ilgili gerekli yasal süreç başlatılmıştır. 

Ayrıca bayram tatili sonrası hem T.C. Bolu Belediyesi hem de Bolu Belediyesi personeli olarak haberi yayımlayanlarla ilgili suç duyurusunda bulunulacaktır. Ayrıca hiçbir delile dayanmayan bu haberi yapanlarla ilgili şehrin diğer gazetecilerinin ve Gazeteciler Cemiyetinin tepkilerini göstermeleri adına büyük görev ve sorumlukları olduğunu düşünmekteyiz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

3 yorum yapılmış

  • Osman 30 Temmuz 2020 - 19:28
    Bolu belediyesinde sadece başkan ve yardımcıları değişti. Kadrolar,personeller aynı Alaatinin kadrosu yapan o zamanda yapıyormuştur. bu kadar iftira yalan.
  • Ayhan31 Temmuz 2020 - 03:36
    Daha belediye sorumlular hakkında soruşturma açacağı yerde cemiyeti ve diğer basından destek istiyor şaşılacak şey. Memleket çürümüş.
  • Bolu31 Temmuz 2020 - 07:38
    Ensara tık diyemeyen karanlık kafalar

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.