Belediye başkanı Tanju Özcan twitterden cevap verdi

Belediye başkanı Tanju Özcan twitterden cevap verdi
11 Ağustos 2023

AK Parti İl Başkanı ve belediye başkan aday adayı Suat Güner, belediye başkanı Tanju Özcan'ı eleştiri bombardımanına tutup "Bolu'nun yüz karası" diye seslenmişti. Başkan Özcan, Güner'in açıklamalarına twitter hesabından cevap verdi.

Özcan, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Gevşek ağızlı, AK Parti’nin atanmış Bolu İl Başkanı Suat Güner, bana basın yoluyla hakaret etmiş. Bir de bu zavallı, Belediye Başkan Adayı olacakmış.

Türkiye duysun; bu hadsiz aşağıya resimlerini koyduğum 6 hurdayı 2018’de Bolu Belediyesi’ne 85.000 dolara kakalamış.

Yine 2010 yılında eski belediye başkanının oğluyla ortak, o zamanın parası ile 9 ay boyunca 20 saniyelik reklam için 172.000 dolar para almış birisi.

Bugünün dolar kuruyla; 6.956.000 TL parayı cebe indirmiş.

Yav siz kimleri il başkanı yapıyorsunuz AK Parti.

Böyle bir adamı Bolu’ya il başkanı atarsanız, son seçimde olduğu gibi Türkiye’deki en büyük oy kaybını yaşarsınız.”

2 yorum yapılmış

  • Tanjuuuu11 Ağustos 2023 - 23:21
    Şimdite kadar neden sakladın yargıya gitseydin sen hukukcu degilmisin şovsan baska birşey bilmezmisin sen sattıgın mulklerin parasını ne yaptın onuda açıklayıverde bilelim
  • Mustafa13 Ağustos 2023 - 11:44
    Şunu hiç kimse görmemezlikten gelmesin. Son yapılan yerel secimlere kadar akp başkanların yönettiği belediyelerin muhalefete geçmesi ile bu belediyelerin kasaları tamtakır kuru bakır teslim edildi. Bu yetmiyormuş gibi bu belediyelerin borçları da ayrı bir sorundu. Eleştiri yapmak, elestirilmek guzeldir. Ama elestiri eleştiri olmalı. Şu anda ki belediye başkanı seçildiğinde kesin belediyenin kasasında ki nakiti ve borç durumunu açıklamıştır. Bunlari görmemezlikten

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.