Belediye - İş sendikasında seçim heyecanı

Belediye - İş sendikasında seçim heyecanı
9 Ağustos 2021

Belediye-İş Sendikası Bolu Şube Başkanı hafta sonu gerçekleşecek kongreyle belli olacak. 4 adayın başkanlık için yarışacağı kongrede eski başkan Sinan Ay'la aynı oyu kura çekiminde kaybeden Hakkı Özalp'de yeniden aday oldu.

Belediye-İş Sendikası Bolu Şubesi olağan kongresi hafta sonu Hamton By Hilton Otel’de gerçekleşecek. Cumartesi günü yapılacak kongrede 4 isim başkanlık için yarışacak. 

Eski başkan Sinan Ay'ın görevden alınmasından sonra yerine atanan mevcut Başkan İlhami Yurt, Celal Öztürk, Zikrullah Büyüktopaç ve Hakkı Özalp'ın aday olarak çıktığı seçimlerde bu 4 isimden biri sendika üyeleri tarafından başkan olarak seçilecek.

YAZI TURA'DA KAYBETMİŞTİ..

Daha önce ki seçimlerde Sinan Ay'ın karşısına aday olarak çıkan Hakkı Özalp, Sinan Ay'la aynı oyu almıştı. Eşit oy sonrası yazı tura atılmış ve bu kura sonucu Sinan Ay başkan olarak seçilmişti. Alınan bilgiye göre Özalp'in bu seçimlerde şansının oldukça yüksek olduğu ifade ediliyor.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.