Başkandan Palazoğlu yorumu

Başkandan Palazoğlu yorumu
31 Mart 2016

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İHA Muhabiri Bülent Velioğlu, Köroğlu Televizyonu Haber Müdürü Rasim Özdemir ve Detay Gazetesi Yazi İşleri Müdürü Ertuğrul Turan’ın sorularını yanıtladı.

Yılmaz, Bolu Belediyesi’nin de ihalesine girdiği ve işadamı Muhittin Palazoğlu’nun aldığı Karacasu’daki Orman Bölge Müdürlüğü’ne ait araziyle ilgili olarak, “İhaleye giren diğer işadamı bizden daha yüksek fiyat vererek bizim ihalede yarışa girmemizin bile önüne geçti. Bu akıllıca davranış. İhaleyi alan arkadaşı tebrik etmek lazım, kutlamak lazım” dedi.

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Karacasu’daki arazı ihalesine Bolu Belediyesi olarak bizde girdik. İhaleye giren herkes en uygun şartlarda ihaleyi almak ister. Bizim arkadaşların yaptığı araştırmaya göre verilebilecek fiyatı belirledik. Biz o fiyattan biraz daha yüksek bir fiyat verdik. Diğer giren işadamı bizden daha yüksek fiyat vererek bizim ihalede yarışa girmemizin bile önüne geçti. Bu akıllıca davranış. İhaleyi alan arkadaşı tebrik etmek lazım, kutlamak lazım. Onlar profesyonel davranmışlar biz amatör davranmışız” diye konuştu.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.