BAŞKANDAN ÇOCUKLARA MÜJDE VAR

BAŞKANDAN ÇOCUKLARA MÜJDE VAR
4 Mayıs 2020

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, "2020 yılı içersinde 33 oyun parkını yapmayı planlamıştık. Korona süreci nedeniyle bazı aksamalar yaşantı ancak süreç sonrasında ilk etapta sıfırdan yaptığımız 8 çocuk oyun parkını hizmete açacağız" dedi. 

Bolu Gazeteciler Cemiyet Başkanı Bülent Velioğlu'nun sorularını yanıtlayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, mahalle muhtarlarından ve vatandaşlardan çok sayıda oyun parkı talebinin geldiğini ifade ederek, "2020 yılı planlamamızda kent merkezinde 33 çocuk oyun parkını hayata geçirmeyi planlıyorduk. Ancak yaşanan süreç nedeniyle çalışmalarımızda aksamalar oldu. Korona süreci biter bitmez sıfırdan yaptığımız 8 parkımızı hayata geçireceğiz. Bunlar ilk etapta Alpagut Mahallesi'nde 3 park, Karaga Tepesi'nin hemen arkasında bir park, Sedaş'ın olduğu bölgede bir park, Kılıçarslan Mahallesi ve Çıkınlar Mahallesi'nde parkalarımızı açacağız" dedi. 

ATAŞEHİR BELEDİYESİ'NİN YAPACAĞI PARK 

"Bildiğiniz üzere Ataşehir Belediyesi Bolu'ya büyük bir park sözü vardı. Ancak korona süreci nedeniyle meclis toplanamadı. İlk toplantı da bu kararın çıkacağını düşünüyorum. O parkımızda kısa sürede hayata geçecektir. Diğer mahallelerde de çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Parklarımızı peş peşe hizmete açacağız"

1 yorum yapılmış

  • Hasan varlık 5 Mayıs 2020 - 00:32
    Hala alpagut diyorsunuz zaten mahalleyi bırak her sokakta park var çıkınlar da koskoca bir mahalle ve sadece 500 evlerden ibaret değil hoş gerçi oradada yıkık dökük bir park var buradaki çocuklarda bokunu evladı sardunya sokaktan başlayın spor lisesine kadar 60 yıl okulu etrafına bir bakın park varmı olanlarda yıkık dökük buralara hizmet bekliyoruz lütfen bigezin dolaşın çöpkonteyneri demiyim kendi paramızla aldığımız bidonlarımız delik deşik buralara neden g

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.