Başkan Yardımcısı Özdemir, "Bu videodan asla utanmıyorum"

Başkan Yardımcısı Özdemir, "Bu videodan asla utanmıyorum"
22 Ocak 2021

Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, belediye önünde gerçekleştirilen etkinlikte andımızı yanlış okuduğu şeklinde çıkan haberler için "Andımız’ı yanlış okumadım, bir kelimeyi atladım. Kelimeyi atlamamın nedeni ise; benim ezberimdeki Andımız ile kağıtta yazan, 1997 yılında değiştirilmiş Andımız’ın farklı olması" dedi.

Başkan Yardımcısı Özdemir, "Adeta açık ararcasına yayınlanan bu video,özellikle kırpılarak “çok büyük bir yanlış yapıldı” algısı yaratılmaya çalışılmış.

YANLIŞ OKUMADIM, BİR KELİMEYİ ATLADIM

Andımız’ı yanlış okumadım, bir kelimeyi atladım. Kelimeyi atlamamın nedeni ise; benim ezberimdeki Andımız ile kağıtta yazan, 1997 yılında değiştirilmiş Andımız’ın farklı olması. Kürsüye okumadan çıktığım için ve o anda ezberimdeki ile kağıtta yazılanın aynı olmaması nedeniyle “yükselmek” kelimesini atladım.

BU VİDEODAN ASLA UTANMIYORUM

Bu videodan asla utanmıyorum. Asıl utanması gerekenler Türklüğümüzü bize unutturmaya çalışanlar ve buna ses çıkarmayıp benim üzerimden “boş yapanlar”dır.

O gün ülkemizde sadece ve sadece Bolu Belediyesi’nde Andımız okundu.

Ne mutlu bana" şeklinde konuştu.

2 yorum yapılmış

  • Mudurnu lu 22 Ocak 2021 - 19:50
    Meyve veren ağaç taşlanır başkan. Seni bu konuda eleştirenler emin ol ne öncekini ne şimdikini bilmiyorlardır.Sen durma yanındayız seninleyiz. Seninle yarına gülümsemeye devam.
  • Bolulu22 Ocak 2021 - 23:26
    Kim ne derse desin siz herşeyin en güzelini yapacaksınız başkanım biz Bolu halkı buna inandık ve herzaman yanınızdayız Türklüğümüzü unutturmaya çalışanlar utansın siz değil ...

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.