Başkan Tanju Özcan'ın yürüyüşüne katılan memurlara soruşturma başlatıldı

Başkan Tanju Özcan'ın yürüyüşüne katılan memurlara soruşturma başlatıldı
21 Ağustos 2023

Gazeteci Caner Güngör'ün haberine göre Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan tarafından Bolu'dan Ankara'daki CHP Genel Merkezi'ne başlattığı 'Değişim ve Adalet' yürüyüşüne katılan memurlar hakkında şikayet üzerine Bolu Valiliği tarafından soruşturma başlatıldı.

Bilindiği üzere Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan tarafından Bolu'dan Ankara'daki CHP Genel Merkezi'ne 'Değişim ve Adalet' yürüyüşü yapılmıştı. Yürüyüşe katıldığı tespit edilen özellikle belediyede görev yapan memurlar hakkında bakanlığa çok sayıda şikayet dilekçesi gitti.

Bu şikayet dilekçelerinden sonra içişleri bakanlığı şikayette adı geçen memurlar hakkında Bolu Valiliğine soruşturma yetkisi verdi. Bolu Gazetesi'nin aldığı bilgiye göre soruşturma başlatılan 26 memurun içinde 4 belediye başkan yardımcısıda var.

Alınan bilgiye göre Bolu Valiliği hemen soruşturma başlattı ve çok sayıda Milli Eğitim müfettişi soruşturmayla ilgili görevlendirildi.

3 yorum yapılmış

  • Kamil21 Ağustos 2023 - 14:33
    Amacının dışında siyasi faaliyette bulunna her memura, bulunduğu konum ne olursa olsun soruşturma açılmalı,
  • Rasık21 Ağustos 2023 - 18:26
    Memurun siyetle ne halt işi işi olur yürüyüşe gidenlerin çoğu yalakalık yapma peşinde saddece memurmu? Şirket çalışanları ve isciler hakkında tek tek soruşturma açılmalı hepsinin video ve resimleri var haberlerde videolarda ayrıca yürüyüşe çıkan memur işçi ve teseronlar neden yıllık izinlerinden dusulmeyip üstüne mesai parası aldılar tek tek gereken yapılmalı iyi olmuş
  • Memur 21 Ağustos 2023 - 19:50
    Valiliğimiz şu sosyal medya hesaplarını da incelese kimler ne paylaşmış partiye üye olup bişey olmaz yaaa diyenleri de gördüm Allah büyük Akp liler yapınca vatan millet Sakarya muhalif siyaset yapar

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.