Başkan Tanju Özcan'dan pavyonlu paylaşım

Başkan Tanju Özcan Dilber isimli dizi karakterinin oyun sahnesini paylaşarak, "Babamdan kalan tarlayı sattım, sana Bolu’dan ev aldım" diye sosyal medya paylaşımı yaptı.

28 Ocak 2024

Son günlerin popüler dizisinde İnci Tanelerinde yer alan sosyal medyadada viral olan Dilber karakterinin pavyondaki oyun sahnelerini sosyal medya hesaplarından paylaşan Belediye Başkanı Tanju Özcan, "Babamdan kalan tarlayı sattım, sana Bolu’dan ev aldım" diye paylaşım yaptı.

Başkan Özcan paylaşımında Dilber isimli karakterin pavyondaki oyun sahnesini de paylaşarak, "Babamdan kalan tarlayı sattım, sana Bolu’dan ev aldım. Türkiye’nin en güzel şehri Bolu’ya bekliyoruz" şeklinde yaptığı paylaşıma takipçilerinin büyük kısmı tepki gösterirdi.

Kullanıcılar, "Sirke çevirdiniz siyaseti, payvon güzellemesi yapma, rezalet tweet, hiç de komik olmamış" diyerek Özcan'ı eleştirdi.

Paylaşımı sildi

Özcan yaptığı paylaşımı tepkilerin ardından kısa süre sonra kaldırdı.

Pavyon sahnesi gündem olmuştu

İnci Taneleri dizisi, ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü'nün canlandırdığı Dilber karakterinin pavyon dansı sosyal medyayı salladı.

Haftalardır beklenen dizinin ilk bölümü geçtiğimiz Perşembe günü izleyicilerle buluştu.

Dilber sahnesi, kısa sürede çok sayıda izlenen videolar arasında yer aldı.

Sincanlı Erkal'ın 'Gemileri Yakarım' şarkısına dansıyla eşlik eden Dilber karakteri sosyal medyanın gündemine oturdu.

"Dilber evin barkın yok mu"

Dans sırasında şarkıcının "Dilber evin barkın yok mu" sorusuna Dilber "Yok" cevabı veriyordu.

4 yorum yapılmış

  • Bolulu vatandaş28 Ocak 2024 - 21:11
    Kişilerin, Boluda kamusal bir alanda devlet görevlisi ve Bolumuzu temsil ettiğini unutmaması gerekir.
  • Polat 29 Ocak 2024 - 07:02
    En azından çalmadan tarla satmış …
  • Aytaç Yıldırım 29 Ocak 2024 - 16:19
    Bizim artık laubali olmayan , liyakate önem veren öngörülü,ciddi siyasetçilere ve yöneticilere ihtiyacımız var. Bu konuda istisnasız bütün partilerde çok ama çok alakasız insanlar mevcut. Gerek yönetimde,gerek yanlarında nemalanmaya çalışan insanlar ... Bu iş bu kadar kolay olmamalı,şu mesaj bu kadar kolay yazılmamalı... Belediyeye torpilsiz adam giremez diyip bizi işimizden ettin Tanju Özcan. Ben zaten ne karakterini ne de siyasetini sevmiyorum. Yakışanı yapmışs
  • Bolulu31 Ocak 2024 - 14:34
    Doğru aday İlhan DURAK MHP

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.