Başkan Tanju Özcan'a "guguk kuşlarının başı" dedi

 Zafer Partisi Bolu İl Başkanı Serdar Çuhadar, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın CHP içindeki guguk kuşlarının başı olduğunu söyledi.

Başkan Tanju Özcan'a "guguk kuşlarının başı" dedi
2 Şubat 2024

Bolu Belediye Meclisi Şubat Ayı 1’nci Oturumunda Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile Meclis Üyesi ve Zafer Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlkay Bayrak arasında yaşanan tartışma sonrası bugün Belediye binası önünde basın açıklaması yapan  Zafer Partisi Bolu İl Başkanı Serdar Çuhadar ilginç iddialarda bulundu.

Çuhadar, Başkan Özcan'a "Senin en korktuğun buluşmayı ben biliyorum. Türkiye’ye yayınlayacağım. Seçimler öncesinde çekilmen, senin için en hayırlısı olacaktır" dedi.

"GUGUK KUŞLARININ BAŞIDIR"

Tanju Özcan için ‘Guguk kuşu’  diyen Çuhadar, “Kendinize bir türlü sıfat bulamıyorsunuz. Ben size buradan söylüyorum, arzu ettiğiniz şekilde. Sayın Tanju Özcan Bey Başkan Hazretleri. Bolu’daki ve tüm Türkiye’deki rafine Atatürkçülere sesleniyorum. Tanju Özcan, Cumhuriyet Halk Partisi içerisindeki guguk kuşlarının başıdır" şeklinde konuştu.

"TÜM TÜRKİYE’YE YAYINLAYACAĞIM"

Çuhadar, Özcan’ın gizli bir buluşmasını bildiğini ve ilerleyen zamanda bu bilgiyi açıklayacağını söyleyerek, "Bu kesinlikle benim emin olduğum bilgiler neticesinde söylediğim bir şeydir. Bunu buradan bugün açıklamayacağım. Kendisi eminim şöyle düşünecek, ‘Acaba Zafer Partisi Bolu İl Başkanı benim hakkımda hangi bilgiyi biliyor, hangi buluşmaları biliyor da böyle bir şey ortaya attı. İşte Tanju Özcan hazretleri, senin en korktuğun buluşmayı ben biliyorum. Bunu Bolu’dan tüm Türkiye’ye yayınlayacağım. Rafine Atatürkçülerin, senin yüzüne bakmaya dahi tenezzül etmeyeceği günler çok yakın. Seçimler öncesinde çekilmen, senin için en hayırlısı olacaktır" dedi.

1 yorum yapılmış

  • İbrahim kıymaz 10 Şubat 2024 - 08:14
    Sayın zafer partisi il başkanı iddialı konuşuyor, bunlara seçim bombası derler, hep birlikte göreceğiz, tanju başkan işin zor, sert kayaya çarptın gibi sanki,

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.