Başkan Tanju Özcan gece saatlerinde il başkanını tehdit etmiş

Zafer Partisi Bolu İl Başkanı Serdar Çuhadar Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın gece saat 01.00'da kendisini arayıp tehdit ve hakaretler ettiğini, tüm bu tehdit ve hakaretlerin kayıtlı olduğunu söyledi.

Başkan Tanju Özcan gece saatlerinde il başkanını tehdit etmiş
13 Şubat 2024

Geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanı Tanju Özcan'a seslenerek, "Senin en korktuğun buluşmayı ben biliyorum. Türkiye’ye yayınlayacağım." şeklinde bir açıklama yapan Zafer Partisi İl Başkanı Serdar Çuhadar dün yaptığı baskın açıklamasında; bu konuşmasından sonra Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın gece saat 01.00'da kendisini arayıp tehdit ve hakaretler ettiğini, tüm bu tehdit ve hakaretlerin kayıtlı olduğunu söyledi.

Başkan Çuhadar yaptığı açıklamada "Geçen bir açıklama yapmıştım. Bunun üzerinden çok spekülasyon dönmeye başladı. Ben sosyal medyadaki yorumları çok okumamıştım. Sahada gezerken Cumhuriyet Halk Partili seçmenlerden birçoğu inanılırlık noktasında bana tamamen güvendiğini ifade etti. Ama sosyal medyadaki bot ve trol hesaplar üzerinden konunun aslını bilmeden birçok insan kendine göre yorum yapmış.

Tehdit ve hakaret mesajları atmış

Tanju Özcan’ın bana karşı gecenin 1’inde attığı tehdit, hakaret mesajlarını hepsi kayıtlı bizde. Bunlar hoş şeyler değil. Ben kendisine karşı hiçbir zaman üslubumu bozmadım. Siyasi olmaktan daha öte milli bir mesele.

Ben Tanju Bey’i buraya bekliyorum

Bolu kamuoyunun gözü kulağı olan gazeteciler var. Şuan saat 14.10. Bu saatten itibaren 3 gün içerisinde buyursun gelsin. Kameralar huzurunda, Bolu kamuoyunun da duyması üzere kendisini buraya istediği saatte bekliyorum. Burada tüm Bolu’nun net bir şekilde duyabileceği şekilde kendisine soruyu sormaya hazırım. Kendisi de bunu kameralar önünde cevaplasın. Takdiri de Bolu seçmenine, Bolu kamuoyuna bırakalım. Ben net bir şekilde kendisini davet ediyorum.

Ama ekoseli ceketini giysin gelirken

Eminim kendisi “Ben onları ciddiye almıyorum” diyebilir. Ama o zaman gece bana “konum atıyorum gel söyle, bu konu neyse bir an önce açıkla, açıklamazsan şöylesin” tarzında benim ailemin yanında tehdit mesajları atmayacak." şeklinde konuştu.

 

1 yorum yapılmış

  • Şahin13 Şubat 2024 - 13:27
    Tanju artık Bolu nun adını kötü çıkarmayı bırakmalı

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.