Başkan Tanju Özcan, "Çete lideri Rasim Özdemir'dir"

Başkan Tanju Özcan, "Çete lideri Rasim Özdemir'dir"
14 Nisan 2021

Belediye Başkanı Tanju Özcan yaptığı basın toplantısında Cumhuriyet Savcılarını göreve davet ederek, "Ortada bir iş bulma çetesi var. Bu çetenin lideride Rasim Özdemir'dir. 1203 kişiye iş bularak suç işlemişlerdir. İhbar ediyorum" dedi.

Belediye Başkanı Tanju Özcan AK Parti İl Başkanı Suat Güner'in İŞ-KUR'un haberi olmadan iş bulmanın kanunsuz olduğunu açıklamasından sonra bir basın toplantısı düzenledi.

18 BİN İŞ MÜRACAATI VAR

Başkan Özcan göreve geldiğinden bu yana 18 binden fazla kişinin belediyeye iş müracaatında bulunduğunu belirterek, "Bunların 3 bin 600'ü üniversite mezunu. Bizim bu insanların binde birini bile işe almamız mümkün değil. Bu sebeple işverenle iş arayanı buluşturmak istedik. Gönüllülük esasıylada bir ekip kurduk. Ekibin başınada başkan yardımcımız Rasim Özdemir geçti. Rasim Özdemir başkanlığındaki elip her gün 3 - 4 işyeriniz ziyaret ederek işverenlere nasıl işçiler aradığını sordu. Bizde elimizdeki verilerde yola çıkarak işverenle iş arayanı buluşturduk ve 1203 kişiyi işe soktuk" dedi

BU SUÇSA BEN BU SUÇU KABUL EDİYORUM

Özcan, AK Parti İl Başkanı Suat Güner'in yaptığı açıklamaya tepki göstererek, "Dün çiçeği burnunda il başkanı Suat Güner'den bir açıklama. Neymiş İŞ-KUR'dan habersiz iş aramak, iş bulmak kanunsuzmuş. Yani kanunsuzsa bu bir suçtur. Bu suça ben bu suçu kabul ediyorum" şeklinde konuştu.

BU ORGANİZE BİR SUÇTUR

'Bu suçsa o zaman organize bir suç işliyoruz' diyen başkan Özcan, "Biz bu suçu işliyoruz. Hemde organize bir şekilde işliyoruz. Çünkü insanlara iş bulmak için bir ekip kurduk. En başta ben varım, Rasim Özdemir var, Songül hanım var. Yani bu organize suç şebekesine giriyor. Cumhuriyet savcıları gelsinler bizi alsınlar" dedi.

RASİM ÖZDEMİR ÇETE LİDERİDİR

Özcan, Bolu'da bir iş bulma çetesi olduğunu, çete liderininde başkan yardımcısı Rasim Özdemir olduğunu ifade ederek, "Türkiye'de iş bulduk diye suçlanan tek yönetim heralde biziz. Ortada bir iş bulma çetesi var. Bu çetenin lideride Rasim Özdemir'dir. Rasim Özdemir'i 1203 kişye iş bulmaktan ihbar ediyorum" diye konuştu.

6 yorum yapılmış

  • Bolulu vatandaş14 Nisan 2021 - 14:54
    Vatandaş, İşkurdan gerekli ilgiyi göremediğinden, Bolu Belediyesinden destek alıyor. Belediyeyi tebrik ederiz.
  • RAMAZAN KAYA 14 Nisan 2021 - 20:33
    Sayin RASİM başkanım yanınızdayız her zaman
  • Melek inan14 Nisan 2021 - 21:18
    Rasim başkanım bunları hakketmiyor ben bi anne olarak oğlumla yaşıyorum oğlumu okuttum ama oğlum işsiz herşey torpil bizim gelirimiz yokken kyk bursunu geri ödemesiz hakkımızdı ama bizden alıyorlar fakirin yanında böylemi oluyorlar torpille verene veriyorlar ben çaresiz çok kaldım başkanım rasim by oğluma iş bularak bize destek oldu allah razı olsun ozaman başkanım rasim byi konuşana kadar ünüversite okuyon öğrencilerimizin yanında olsun Daha içim çok yaral
  • Gönül15 Nisan 2021 - 08:46
    Bolu ili çok şanslı böyle yürekli iyi bir başkanı olduğu için Kendi halkının yanında, devletini seven biri.elestirenler bence ayağa kalkıp alkislamali ve teşekkür etmeliler.
  • Mazhar15 Nisan 2021 - 10:24
    Melek hanım rasim beyi suçlama yok orda inceden bir ığneleme var başkanın ne demek istediğini anlamamışsın sen
  • Tahsin17 Nisan 2021 - 03:38
    Başkanım bende iş arıyorum bana da bi yardımcı olu verin

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.