Başkan Özcan'dan vekil Aydın'a sert sözler

Başkan Özcan'dan vekil Aydın'a sert sözler
3 Aralık 2020

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, göreve geldiği günden bu yana geçen 550 gün boyunca yaptıkları çalışmaları açıkladı. Başkan Özcan, Hisar Tepesi Projesi'ni engellediğini söylediği AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın’a tepki göstererek, “Göreve geldiğimden bu yana çok kişiyle tartıştım. Bugün ölürsem hakkımı helal etmeyeceğim tek kişi var Arzu Aydın” dedi.

Haber: Ayşe Songül ERHAN

Belediye Başkanı Tanju Özcan, 31 Mart 2019 yılında başkanlık koltuğuna oturduğu günden bu yana yaptıkları projeleri slayt eşliğinde tek tek anlattı. ‘Değişimin ve gelişimin 550 günü’ başlıklı sunumda Başkan Özcan, yaptıkları ve yapacakları projeleri açıkladı. Başkan Özcan, Hisar Tepesi Projesi’ne gelindiğinde eleştiri oklarını AK Parti Milletvekili Arzu Aydın’a yöneltti. Özcan, projeyi engellediğini vurguladığı AK Partili Aydın’a “Göreve geldiğimden bu yana çok kişiyle tartıştım. Bugün ölürsem hakkımı helal etmeyeceğim tek kişi var Arzu Aydın” diye konuştu.

“SAYIN MİLLETVEKİLİ AÇIKCA DURDURUYOR”

Projenin hazır olmasına rağmen Aydın’ın imzalanmasını engellediğinin altını çizen Özcan, şunları söyledi:

“Projeyi hazırladık, Anıtlar Yüksek Kurulu onayladı, bakanlık onayladı. Sadece bir uygulama izni gerekecek. 9 aydır bekliyoruz. Sayın milletvekilimiz bunu açık şekilde durduruyor. Orayı güzelleştireceğiz, para da istemiyoruz. Orada gece saatlerinde hapçısı var esrarkeşi var. Gel güzelleştirelim şurayı her şey hazır. Sadece milletvekilimiz ‘Hadi imzala’ demesini bekliyor. “

1 yorum yapılmış

  • Sebenli Hayrettin 4 Aralık 2020 - 14:39
    Başkanım o zat millet vekili değil yapılacak işlere takoz onlar bolu için bir şey ler olsun peşinde değiller sadece reklam peşindeler

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.