Başkan Özcan'dan taciz talimatı

Başkan Özcan'dan taciz talimatı
9 Mart 2021

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattının Bolu'dan geçmesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek için randevu istemeye devam ettiğini belirtti.

Haber : Sefa GÜNAY

Bolu Belediye Meclisi Mart Ayı 2. Oturumu Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan başkanlığında gerçekleşti. Gerçekleşen oturumdan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattının Bolu'dan geçmesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek için randevu istemeye devam ettiğini belirtti. Randevu talebi alması halinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ikna edebileceğini belirten Başkan Özcan, talimat vererek ‘günde 3 defa arayalım’ dedi.

“BİR GİTSEM İKNA EDECEĞİM”

Bolu Belediye Meclisi Mart Ayı 2. Oturumunda Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattı konusunda konuşan Başkan Özcan, “Tren konusunda hala randevu istiyorum. Taciz edelim 3 defa arayalım. En son bıkıp verecek hissediyorum. Bir gitsem ikna edeceğim. Ben ikna ederim” dedi. Konuşmasında  Özel Kalem Müdürlüğüne talimatta veren Başkan Özcan, (Cumhurbaşkanlığını) “Taciz edelim 3 defa arayalım” dedi.

2 yorum yapılmış

  • Cengiz ÖYKE 12 Mart 2021 - 00:34
    Telefon numarasını Bolu halkına veriniz bizde arayalım Tanju Başkan. Sonuçta Boluya mutlaka ses verecektir. Kamuoyu baskısı
  • Ahmet YILMAZ13 Mart 2021 - 20:03
    YHT'nin Bolu'dan geçmesi Bolu için çok önemli. Bu konuda tüm Bolu halkının çaba sarf etmesi gerekir.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.