Başkan Özcan'dan şok açıklama

Başkan Özcan'dan şok açıklama
31 Mart 2022

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Haber Global ekranlarında yayınlanan Siyaset Özel programında Senem Tolunay Ilgaz’ın moderatörlüğünde gazeteci Faruk Aksoy ve Aytunç Erkin’in sorularını yanıtladı.

Başkan Özcan canlı yayında 2023 yılında Erdoğan'ın tekrar seçimi kazanması durumunda 2024 yılında Belediye Başkanlığına aday olmayacağını açıklayarak şok etkisi yarattı.

CUMHURBAŞKANI ADAYI OLMAK GİBİ BİR HEVESİM YOK

Canlı yayında soruları cevaplayan Özcan, asla Cumhurbaşkanı adayı olmak gibi bir hevesi olmadığını dile getirerek, "Ben aslında burada bir uyarı görevinde bulunuyorum. Diyorumki 'sakın ha yanlış yapmayalım'. Bu iktidarı bu seçimdede gönderemezsek bir daha ben Türkiye'de demokratik seçimlerin olacağına falan inanmıyorum. Çünkü sayın Erdoğan'ın ivmesine bir bakın. İktidara geldiğinden bu yana tek adam, diktatörlük 2018'de birden pik yapıyor." dedi.

2024'DE BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAY OLMAM

Başkan Özcan programda çok iddialı bir söylemde bulunarak 2023 yılında Erdoğan'ın tekrar seçilmesi durumunda 2024 yılında yapılacak yerel seçimlerde Belediye Başkanlığına tekrar aday olmayacağını ilan ederek, "Bakın ben şunu iddialı bir şekilde söylüyorum. Hayatımda hiç kıvırmadım. Eğer sayın Erdoğan 2023'de bir kez daha seçilirse, hasbelkader seçilirse, seçileceğine inanmıyorum, seçilirse ben 2024 yılında seçilme şansım yüzde 100 bile olsa Bolu Belediye Başkanlığına adaylığımı koymayacağım. Çünkü sayın Erdoğan ve ekibi bizi karalayarak bu koltuklardan indirecekler. Ben bunu biliyorum. Bu öngürüdür." şeklinde konuştu.  

2 yorum yapılmış

  • vatandaş1 Nisan 2022 - 14:27
    HANGİ SÖYLEMİNE İNANALIM. EKLEMEDDİN İN ADAYLIĞI NA KARŞI ÇIKTIM DEDİN. ESKİ KAYITLARDA DESTEK VERDİĞİN ORTAYA ÇIKTI. BOLU DA AK PARTİ NİN YAPACAĞI BÜTÜN PROJELERE KARŞI ÇIKTIN. ŞİMDİ AYNI PROJELERİ YAPMAYA ÇALIŞIYORSUN FAKAT BECEREMİYORSUN. YALANCI DAN BAŞKAN OLMAZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
  • MSKYSR4 Nisan 2022 - 12:09
    Erdoğan diktatör olacaktı, Herkeste ona saldıracaktı ha. Yürüyün be işinize.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.