Başkan Özcan'dan sitem dolu sözler

Başkan Özcan'dan sitem dolu sözler
5 Ağustos 2019

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolulu Ak Partili siyasilere seslenerek, “Bana ziyarete gelmesinler ama lütfen benim önümde de engel olarak durmasınlar. Aşarım ben onları” dedi.

31 Mart mahalli ve idari seçimlerini kazanarak yeni Bolu Belediye Başkanı olan Tanju Özcan’ı, göreve başladığından bu yana binlerce kişi ziyaret etti. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra çok sayıda il dışından siyasinin de tebriklerini kabul eden Başkan Özcan’ı bir tek Ak Partili siyasiler ziyaret etmemişti. “BU AYIPTIR” Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Ak Partili siyasilerin kendisini ziyaret etmeyerek ayıp ettiklerini söyledi. Başkan Özcan, “Sevgi ve saygıdan bahsediyoruz, şunu da hatırlatmak isterim. Ben seçileli 4 ay geçti. 4 ay boyunca Ak Parti İl Başkanı beni ziyaret edip hayırlı olsun demedi. 2 tane milletvekili var, ikisi de gelip hayırlı olsun demedi. Bakan Yardımcısı, arkadaşım ve değerli rakibim 4 ay geçmesine rağmen beni ziyaret edip ‘Hayırlı olsun’ demedi. Bu beni kişisel olarak üzer. Siyaseten kaybeden ben olmam. Bu ayıptır. Bolu tarihinde ilk kez oldu. Böyle bir şey olur mu?” dedi. “AŞARIM BEN ONLARI” Konuşmasının sonunda ise Ak Partililerden kendisine engel olmamalarını isteyen Başkan Özcan, onları aşacağını söyleyerek, “Alaaddin Yılmaz ile o kadar mücadele ettik, içinde benim de aday olduğum seçim dahil kazandıktan sonra ilk ‘Hayırlı olsun’ demeye gidenlerden biriydim. Ben daha önce 4 kez seçildim, bir kez bile ziyaret edilmedim. Önemli değil bunlar. Bunlar bana çok şey de kaybettirmiyor. Bana ziyarete gelmesinler ama lütfen benim önümde de engel olarak durmasınlar. Aşarım ben onları” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.