Başkan Özcan'dan ot açıklaması

Başkan Özcan'dan ot açıklaması
2 Temmuz 2020

Belediye Başkanı Tanju Özcan bu yıl aşırı yağan yağmur nedeniyle otların hem hızlı büyüdüğünü hemde çalışma yapamadıklarını söyleyerek, "64 personelle birlikte çalışmalara hızlı bir şekilde başladık" dedi.

Geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın Köroğlu Parkta yaptığı basın açıklamasının ardından otlu bir kaldırımda basın açıklaması yapan AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay ot biçme çalışması yapılmadığını söyleyerek başkan Özcan'ı eleştirmiş, AK Partili gençlerde ellerine aldıkları oraklarla ot biçmişlerdi.

Başkan Özcan ot eleştirilerine cevap vererek, "Hepinizin malumu olduğu üzere bu yıl yoğun yağmur yağdı. Son yıllarda ilimiz en yüksek yağış oranını aldı. Bu sebeple hem otlar hızlı büyüdü hemde yoğun yağmurda personelimiz çalışamadı. Havaların düzelmesi ile birlikte ot biçme ekiplerimizin sayısını 28'den 64'e çıkardık ve 4 koldan çalışmalara başladık. Kısa bir sürede çalışmalarımız tamamlanacak" şeklinde konuştu.

2 yorum yapılmış

  • Senda Aksungur 2 Temmuz 2020 - 15:11
    Sn Reis özellikle Ankara yolundan şehre girerken sizi karşılayan HISAR tepesinin tüm etrafını bir toparlarsanız çok iyi olacak buralar otlar yerden çıkan agacfiskinlariyla çok berbat durumda bu arada TURIZME ACMAYI DUSUNDUGUNUZ ANTIK STADYUMUN DA BIR NEBZE OLSUN ON HAZIRLIGINI YAPMIS OLURSUNUZ BOLU ATATURK LISESI BAHCELERIDE GERCEKTEN ÇOK YÜKSEK OTLARLA KAPLI HEM DOGUDAKI OKUL HEMDE BATIDAKI ESKI TIC LISESININ BAHCELERI ORMAN GIBI OLMUSLAR OKULLAR ACILIR HAZIRLIK ÖLÜR
  • Sibel Doğanuz3 Temmuz 2020 - 21:47
    Sayın Başkanım Güzel Bolu'muz da kökez suyu kesintisi yapıldı ..Bu şifalı suyumuz pandemi günlerin de Bolu halkının suyu..Sağlık için su satın alamayan insanlarımız var ..Covid19 için sağlıkla kalalım evlerimiz de sağlıklı su içelim ..Saygılarımla

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.