Başkan Özcan'dan açılışta önemli mesajlar!

Başkan Özcan'dan açılışta önemli mesajlar!
6 Ekim 2020

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Bolu Belediyesi Kültür Merkezi’nin açılışında Bolu Belediyesi’nin on sekiz aylık çalışmalarını açıkladı. Başkan Özcan, “Devraldığım Bolu Belediyesi'nin büyük borçları vardı Alaaddin Yılmaz borçları kabul etti. Ancak bazı şahıslar bu borçları inkar ediyor" ifadelerini kullandı.

HABER: Ayşe Tavaş

Bolu Belediyesi’nin 143. Kuruluş yıl dönümünde açılışı gerçekleşen Bülent Ecevit Parkı’nın ardından Bolu Belediyesi Kültür Merkezi’nin açılışında konuşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediyesi’nin on sekiz aylık çalışmalarını açıkladı. Başkan Özcan, “Bolu Belediyesi’nin 143. Yaşını kutluyoruz umuyorum ki her 5 Ekimde Bolu’ya yeni eserler kazandıracağız. On sekiz aylık görev süremde bir çok proje gerçekleştirdik. Alaaddin Yılmaz’dan devraldığım Bolu Belediyesi ekonomik olarak oldukça sıkıntılı büyük borçları olan Belediyeydi ben borçları açıkladığımda Alaaddin Yılmaz buna karşı çıkmadan kabul etti ancak bazı şahıslar bu borçları kabul etmiyor.  Görevi devir aldığım süreçten itibaren ciddi anlamda kemer sıkma politikası uyguladık. Korona virüsüne rağmen %19’luk gelir artışımız oldu. Biz bunlara ana kaynaklara zam yaparak elde etmedik yeni gelir kaynakları bularak elde ettik. 2020 yılında ciddi anlamda yatırım gerçekleştirmeye başladık amacımız mevcut borçların üzerine borç eklemeden sürdürülebilir bir şekilde sürdürmek. Fen İşleri Müdürlüğü 45 bin ton asfalt tamamladı hedef ilerleyen süreçte 60 bin ton asfalt olacak. 18 aylık Başkanlık sürecimde ekip arkadaşlarımla birlikte ciddi alt yapı çalışmaları gerçekleştirdik. Önümüzdeki yıllarda vatandaşlar su baskını yaşamayacaklar. Dekoratif kaldırımlar yaptık. Projelerimizin yarısını tamamladık. 2023 senesi bizim için daha verimli olacak  projelerimizin hepsi o döneme kadar tamamlanacak” şeklinde konuştu.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.