Başkan Özcan'a yürüyüş tepkisi

Başkan Özcan'a yürüyüş tepkisi
18 Temmuz 2023

CHP İl Başkanı Ersan Türkoğlu, Atatürk'ün Bolu'ya gelişinin 89. yılında düzenlemem yürüyüşe Belediye başkanı Tanju Özcan'ın katılmamasına tepki gösterdi.

Konu ile ilgili Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl Başkanı Ersan Türkoğlu yaptığı açıklamada “Bugün Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Bolu’ya gelişinin 89.yılı. Bu yıl bizi üzen olaylar oldu. Bunlardan bir tanesi protokolde çelenk sunumunun çok hızlı bir şekilde yapılması. Bir diğeri ise Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ve onun devrimlerine gönülden inandığını ifade eden sayın belediye başkanının Uğur Mumcu Parkı’ndan başlayıp Anıt Park’ta biten yürüyüşe katılmaması. Bunu gerçekten yüreğinde Atatürk sevgisi olduğunu ifade eden ve bunun için Atatürk’ün kurduğu partiye olan sevgisinden dolayı 200 km yol yürüdüğünü ifade eden birinin Gazi Mustafa Kemal Atatürk gibi çok önemli bir devrimcinin Bolu’ya ziyaret gerçekleştirdiği gün yürüyüşe katılamaması gerçekten sadece kendisini değil kendisi ile birlikte güvenip de Ankara’ya giden bir kısım insanı da çok üzmüştür. Bizi de üzdü. Umarım bundan sonraki süreçte özellikle milli bayramlarda geç kalma ile ilgili yanlışları olmaz. Sağlık sorunu olup olmadığını bilemiyorum ama törenin kalanına katılan biri çok çok önemli bir gerekçesi yoksa yürüyüşe katılması gerekirdi diye düşünüyorum” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.