Başkan Özcan yabancı uyruklular konusunda talimatını verdi

Başkan Özcan yabancı uyruklular konusunda talimatını verdi
8 Nisan 2019

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, seçim öncesi söz verdiği vaatlerini birer birer yerine getiriyor. Bu kapsamda ilk resmi yazısını Bolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne yazan Özcan, müdürlüğe ‘İlimizde yaşamakta olan yabancı uyruklu kişilere ayni ve nakdi yardım yapılmaması’ konusunda talimat verdi.

Başkan Özcan tarafından, Bolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne yazılan yazıda şu ifadelere yer verildi: “Ülkemizde yaşamakta olan yabancı uyruklu kişilere Birleşmiş Milletler Dünya Gıda Programı (WFP), Türk Kızılay’ı ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ‘Sosyal Uyum Yardımı’ adı altında yardım yapılmaktadır. Bu nedenle, ilimizde yaşamakta olan herhangi bir yabancı uyruklu kişiye Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden ayni ve nakdi yapılmaması hususunda, gereğini rica ederim”

3 yorum yapılmış

  • Ufuk Sami Demir9 Nisan 2019 - 05:23
    Bolu'da da ülkemizde de Suriyeli göçmen istemiyorum. Bunların çok büyük bir bölümü ülkesinde savaşmayıp kaçan korkaklardan oluşuyor. Biz bunlara 6 sene baktık ve ne yazık ki 37 milyar dolar harcandı. Üstelik AKP iktidarı bu konuda bizim görüşümüzü bile almadı. Bizim paramızla efelik yaptı. Ben hakkımı helal etmiyorum. Zıkkım olsun. Adamlar gezip tozuyor ve kafelerde keyif çatıyor. insanların huzurunu kaçırıyorlar. Sayın Tanju Özcan'ı bu kararından dolayı tebrik ediyorum. Suriyeliler derhal ülkelerine geri gönderilmelidir.
  • İrfan Köroğlu8 Nisan 2019 - 18:57
    Bu habere çok sevindim. Tüm belediyelerimize örnek olsun. Ülkemizi yönetenler bu milletin parasını Suriyelilere değil bu milletin insanlarına harcasınlar.
  • Semih Sertoğlu8 Nisan 2019 - 17:21
    Sayın Tanju Özcan'ı ülkemize örnek olacak bu davranışından ve kararından dolayı kutluyorum. Güzelim Bolu'muzda göçmen istemiyorum. Bu insanlar gitsin ülkelerinde mücadele etsinler. Türk halkı ülkesindeki savaştan kaçıp buraya gelen insanlara bakmak zorunda değildir. AKP iktidarı bu güne kadar bu göçmenlere bizim izinimizi almadan tam 37 milyar harcamıştır. Benim paramı bana sormadan kullananlara hakkımı helal etmiyorum.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.