Başkan Özcan sosyal medya yoluyla helallik istedi

Başkan Özcan sosyal medya yoluyla helallik istedi
19 Ocak 2023

Belediye Başkanı Tanju Özcan kendi isteğiyle CHP İl Başkanlığı görevini bırakan Kazım Karsu'dan sosyal medya hesapları üzerinden yayınladığı mesajlarla helallik istedi. Özcan 'hakkını helal et Kazım baba' dedi.

Geçtiğimiz günlerde CHP Genel Merkezine il başkanlığını bırakmak istediğini söyleyen Kazım Karsu başkanın istifası kabul edildi ve görevi Ersan Türkoğlu başkana devretti.

Bu gelişmenin ardından Belediye Başkanı Tanju Özcan sosyal medyadan yayınladığı bir ileti ile Karsu'dan helallik istedi. 

İşte başkan Özcan'ın hellallik istediği o mesaji, "Koskoca 10 yıl geçti, bazen tartıştık, bazen kavga ettik, bazen Bolu için çok güzel hayaller kurduk… Sonuç itibariyle 10 yıl boyunca siyaseten Bolu’da birlikte başardık. Sana zaman zaman haksızlık ettim koca çınar, hakkını helal et Kazım baba. Emeklerin için CHP ailesi sana hep minnettar kalacaktır"

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.