Başkan Özcan "ne cemaat ne tarikat bırakacağım" dedi

Başkan Özcan "ne cemaat ne tarikat bırakacağım" dedi
8 Haziran 2023

Belediye Başkanı Tanju Özcan, Cübbeli Ahmet Hoca’nın kendisine dava açması sonrasında twitter sayfasından, “Ulan sarıklı, ulan cübbeli. Suç duyurusunda bulunmuşsun. Sizi gidi Allah ile kul arasına girmeye çalışan dinsizler. Bir gün Türkiye’de söz sahibi olursam bir tek cemaat, tarikat bırakmayacağım. Sana söz Türkiye” ifadelerini kullandı.

Ahmet Mahmut Ünlü, kendisine, ‘Cübbeli sarıklı zibidi’ ifadelerini kullanan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a dava açacağını ifade etmesinin ardından, Özcan çok sert cevap verdi.

‘DİNSİZLER’ DEDİ

Tanju Özcan, “Ulan sarıklı, ulan cübbeli. Suç duyurusunda bulunmuşsun. Ne oldu sıkışınca Laik Türkiye Cumhuriyeti’nin adaletine mi sığındın? Sizi gidi Allah ile kul arasına girmeye çalışan dinsizler.

Hani şeyhtin, niye savcıya koşuyorsun? Niye Allah’tan benim belamı dilemiyorsun? Çünkü siz, Yüce Allah’ı ve onun kitabını sadece kendi kişisel emelleriniz ve çıkarlarınız için kullandınız. Sizi adam yerine koyanların yüzüne tükürüyorum” ifadelerini kullandı.

“BİR TANE CEMAAT BIRAKMAYACAĞIM”

Özcan ikinci paylaşımda, “Allah’ a inanıyorum. İnanmasam da söyleyecek yürek var ben de. Benim derdim Allah ile kul arasına girmeye çalışan tüccarlar. Bolu’da söz sahibi olup sığınmacıları sindirip gönderdiysem. Bir gün Türkiye’de söz sahibi olursam bir tek cemaat, tarikat bırakmayacağım. Sana söz Türkiye” ifadelerini kullandı.

3 yorum yapılmış

  • Bolulu148 Haziran 2023 - 02:01
    Allah gerçekten senin yardımcin olsun Tanju abi Cübbeli papaz falan çok güzel gündem oluyon takilciler destekler falan super ama gel boluya in caddeye halka bı sor beni nasıl buluyorsunuz bolu için ben ne yaptım diye anlat sen bolu belediye başkanının Twitterin genel koordinatörü deilsin
  • İbrahim kıymaz 8 Haziran 2023 - 05:42
    Tanju başkan yine vitesten atmış, ben araya fazla girmiyorum, sayın başkan altında kalacağın söz söyleme, benden abi nasihatı
  • Bolu sevdalısı Muhsin kadırgalı8 Haziran 2023 - 13:48
    Ibrahim Kıymaz hangi sözü size yanlış geldide altında kalacağını düşündünüz doğru söylüyor adam haksız değil turkiyede insanların din zaafı ve vatan millet bayrak zaafı kullanılarak ezmedilermi yıllarca

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.