Başkan Özcan, İmamoğlu'na yürüyor

Başkan Özcan, İmamoğlu'na yürüyor
28 Mayıs 2023

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim zaferi sonrasında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Tarihi çağrımdır. Sayın İmamoğlu derhal CHP’nin başına geçmelidir. Nokta” ifadelerini kullandı. 

Tanju Özcan twitter hesabından üstelik gece yarısı olmadan yaptığı açıklamada, “Sayın Kılıçdaroğlu’na emekleri için teşekkür ederiz. Ama kendisini yanıltan, özellikle ilk turda yanlış yönlendiren, ‘O gitsin de biz gelelim’ diyen 3-5 zavallı, kendi menfaatlerini, ülke menfaatlerinin önüne koyan, yakın çevresindeki yalaka takım kaybetmiş ve ettirmiştir. Tarihi çağrımdır. Sayın İmamoğlu derhal CHP’nin başına geçmelidir. Nokta” ifadeleri kullandı.

Özcan, Kılıçdaroğlu'nun partisinin genel merkezinde seçim sonuçlarına ilişkin açıklamalarının ardından da şu paylaşımda bulundu:

"Ben mi yanlış anladım? Sayın Kılıçdaroğlu devam mı dedi? İstediğin gibi muhalefeti organize ettin, kendini aday ilan ettirdin! İstemeyenler de bağrına taş basıp destekledi! Ama yeter. Lütfen bırakın, torunlarınızı sevin, 13 yıldır umut verdiniz. Bizi bu adama mahkum ettiniz. Lütfen şu koltuk sevdalısı, gücünü sizden alan zavallılara kalkan olmayın, onurunuzla, gururunuzla istifa ediniz! Kazananlara bırakın."

1 yorum yapılmış

  • Fehmi bayrakdar 29 Mayıs 2023 - 06:14
    Senin neyin eksik başkan sen CHP bin başına gec

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.