Başkan Özcan imamlığa hazırlanıyor

Başkan Özcan imamlığa hazırlanıyor
4 Ekim 2022

Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediyesi tarafından Borazanlar Mahallesi’nde yapılan farklı ve modern mimarisiyle dikkat çeken 600 kişi kapasiteli Zübeyde Hanım Camii’nin Ocak ayından önce biteceğini söyledi. Başkan Özcan ilk namazıda kendisinin kıldırabileceğini dile getirdi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediyesi tarafından Borazanlar Mahallesi’nde yapılan ve tamamlandığında “Türkiye’nin belediye bütçesiyle inşa edilen ilk camisi” unvanını elde edecek olan Zübeyde Hanım Camii’nin biteceği tarihi açıkladı. Bolu Belediye Meclisinde farklı ve modern mimarisiyle dikkat çeken 600 kişi kapasiteli “Zübeyde Hanım Camii’nin Ocak ayından önce biteceğini açıklayan Başkan Özcan, ilk namazı da meclis üyeleri ile birlikte kılmak istediğini belirterek ilk namazı da kendisi kıldırma teklifinde bulundu.

Bolu Belediyesi Ekim ayı 1.meclis gündeme gelen Zübeyde Hanım Camii açılışı hakkında konuşan Özcan, “Camii Ocak’tan önce bitecek. Bana verilen söz o. İnşallah 15 Ocak ta da hatim-i şerif indireceğiz orada da. Söz verdim ilk ezanı da hafız kardeşlerimiz var küçük 12-14 yaş grubu geçenlerde beni bir konuyla ilgili ziyarete geldiler. O zaman onlara caminin ilk ezanını sizden birisi okursa çok sevinirim dedim. Hatta öğlen mi ikindi mi hangisini daha güzel icra edebilecekseniz ona da siz karar verin dedim” ifadelerini kullandı.

"HATTA İSTİYORSANIZ İLK NAMAZI BEN KILDIRAYIM"

Camii açılışından sonra ilk namazı meclis üyeleri ile kılmak istediğini belirten Özcan; İnşallah Burak bey ile Uğur bey, Kamuran bey ile sizlerle hep birlikte aynı safta kılmayı Rabbim Bana nasip etsin inşallah. Hatta istiyorsanız ilk namazı ben kıldırayım var mısınız? Ben hazırım vallahi ilk namazı sen kıldır diyorsanız kıldırayım. Size orada her şeyi göstereceğim. Kıraatı göstereceğim” ifadelerini kullandı.

3 yorum yapılmış

  • Kadir Kalaycı4 Ekim 2022 - 15:29
    Başkanım sabah namazını kıldırın, kıraat dediğin sabah namazında belli olur, öğle ,ikindi zayıf gider size.
  • Bolulu4 Ekim 2022 - 17:10
    Sayın Tanju Özcan ne şekile girersen gir sana seçimde sahip çıkanların gözünde bittin Bakalım belediyeye Yerleştirdiğin kişiler sana ne kadar katkı sağlayacak kardeşim abim deyip Yolda Bıraktıkların Bıraktığın yollarda Bekliyor seni bu sefer karşında bulacaksın yüzleşecez sahada
  • Sakallı işçi 4 Ekim 2022 - 19:26
    Lehavlevelekuvveteillabillah ben olsam kildir derim amma öğle yada ikindiyi kildırmak isteyecek o vakitlerde de fatiha ve zamlı sure içten okunuyor ne okuduğunu bilemeyiz o yüzden o vakitler haricinde kildirsinda kiraatini bi dinlemek isterim

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.