Başkan Özcan Gümgör'e dobra dobra konuştu

Başkan Özcan Gümgör'e dobra dobra konuştu
15 Nisan 2023

Bolu Belediye Başkan Tanju Özcan, “Belediye de kraldan çok kralcılar var. Bazı arkadaşları uyardım, uyarılarımı dikkate alanlar var almayanlar var. Almayanlar hakkında yakın zamanda gerekli tasarrufta bulunacağım” dedi.

TV Bolu canlı yayınında Gazeteci Caner Güngör’ün sorularını dobra dobra yanıtlayan Belediye Başkanı Tanju Özcan, belediyede kraldan çok kralcılar olduğunu söyledi.

“UYARILARIMI DİKKATE ALMAYANLAR VAR”

Özcan, “Bolu Belediyesi’nde benimle birlikte çalışan ve kraldan çok kralcıların olduğunu görüyorum ve bu arkadaşlarımı uyarıyorum. Bir kısmı uyarılarımı dikkate alıyor bir kısmı da almamaya devam ediyor. Almamaya devam edenler için gerekli tasarrufta bulunacağım. Benim için önemli olan belediyede işlerin hızlı ilerlemesi ve vatandaşımızın işlerin hemen halledilmesi” diye konuştu.

“BAŞKAN OLMAK İÇİN EN AZ 3 YIL GEREKİYOR”

“Ne kadar meclis üyeliği yaparsanız yapın belediye başkanı olmak için en az 3 sene o makamda oturmak gerekiyormuş. Belediyeyi öğrenmek ve kimin ne iş yaptığını öğrenmek için bu zamana ihtiyaç var.”

1 yorum yapılmış

  • İbrahim kıymaz 22 Nisan 2023 - 18:25
    Başkanım son seneye girdiniz, bir dahaki seçime kim ölür kim kalır, veya partiye dönerseniz, partiniz bir daha aday göstermeye bilir, boluya kalıcı eser bırakın millet size teşekkür etsin,

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.