Başkan Özcan gece yarısından sonra verdi yine küfürü

Başkan Özcan gece yarısından sonra verdi yine küfürü
21 Mayıs 2023

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan gece yarısından sonra yine gündeme düşecek bir tweet attı. Özcan, A Haber ekranlarında Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu için İstanbul Havalimanı’nda oy kullanan bir kişinin Arapça konuşmasını izleyince içinde küfürde geçen bir tweet attı.

Tanju Özcan, “Bu arap pezevenk benim ülkemin yönetimine karar veriyor. Bu yavşağa vatandaşlık verene yazıklar olsun. Türkçe bile yok, oy kullanmış… Hayırlı olmasın inşallah. A Haber’de kına yaksın” ifadelerini kullandı.

Özcan, bir takipçisinin, “Tanju başkan aman ha dikkat et kayyum falan atarlar belediyeye” sözleri üzerine, “Atasınlar, umurumda mı…Ülke elden gidiyor..” cevabını verdi.

6 yorum yapılmış

  • Ömer Yörükoğlu 21 Mayıs 2023 - 10:36
    Bırakın Böylelerini Vatandaş Dış Ülkede Yaşıyor ÜLKE Şartlarından Bi Haber Benim Hakkımda Karar Veriyor ÜLKEMDE Yaşamıyorsa Oyda Kullanmasın.
  • Durmuş 21 Mayıs 2023 - 15:20
    Türkler cifte vatandaşlıl alıp avrupa birliği ülkelerinde milletveli belediye başkanlığı encümen oluyor ve oy kullanıyor o zamanda onlarda sizin gibi o ülkede yaşayanlar küfür ederse mutlu olurmusunuz
  • Bolulu 21 Mayıs 2023 - 17:01
    Şovmen sahada
  • Bolulu21 Mayıs 2023 - 20:25
    Valla çok haklı
  • Duyarlı vatandaş 21 Mayıs 2023 - 22:50
    Şovmen diyen yavşak adamin türkçe bile konusamamasina takilmiyosun da laf mi yetiştiriyoruz tanju özcan a
  • İsmail ÖZDEMİR 22 Mayıs 2023 - 15:11
    TANJU BAŞKANIM SEN BU MİLLETLE BİR KAC BEDEN BÜYÜKSÜN BELKİ İKİ NESİL SONRASI SENİ ANLAYABİLİR

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.