Başkan Özcan Bolu'da ki korona virüs vakasını açıkladı

Başkan Özcan Bolu'da ki korona virüs vakasını açıkladı
27 Mart 2020
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu’da pozitif vaka sayısının 1 olduğunu ifade ederek, “Bana intikal eden tek bir pozitif vaka var o da Bolulu bir yurttaşımız değil” dedi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu’da tek bir pozitif vaka olduğunu belirterek, “Bana intikal eden tek bir pozitif vaka var o da Bolulu bir yurttaşımız değil, Bolu'dan transit geçen bir vatandaşımız. Kontrol sırasında tespit edilmiş. İlk günlerde bir bebekten bahsedilmişti, daha sonra bebeğin ve ailesinin sonuçları negatif çıktı. Şu anda vaka sayısı bakımından Türkiye'nin en sıkıntısız ilinin Bolu olduğunu mutlu olarak söyleyebiliyorum. Ancak bir kişi 625 kişinin enfekte olmasına yol açabiliyor, dolayısıyla vatandaşlarımız bu önümüzdeki 1-2 haftayı da evlerinde kalarak, kurallara daha çok uyarak geçirirlerse bana göre bu hastalığın beni kırılmış olacak. Biz de Bolu olarak Allah'ın izniyle Koronadan dolayı hiç kayıp vermemiş olarak bu süreci atlatacağız, ben buna inanıyorum” ifadelerini kullandı.

1 yorum yapılmış

  • Emre1427 Mart 2020 - 18:00
    Bence cok yanlis birinin cikip aciklama yapmasi 1.si herkes sokaga daha cok cikacak hasta olma riski aryacak 2.si baska illerde yasayan kendini saglam sanan bolulular, boluda hastalanma riskimiz daha az diye akin edecekler boluyada yayilacak.bu aciklama bence kendi halkina sevimli gorunecem diye kotulukten baska bisey degildir sayin baskan.birak insanlar tedirgin tedbirli yasasin.bir suru insan insallah bu aciklaman yuz7nden hasta olmax

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.