Başkan Özcan 500 Bin Tl sözü verdi, delikli kuruş göndermedi

Tanju Özcan geçtiğimiz aylarda ilimizdeki amatör spor kulüp başkanlarına verdiği yemekte kendilerine Mart ayına kadar 500 bin TL para vereceğini söylemişti, fajat henüz delikli kuruş bile göndermedi.

Başkan Özcan 500 Bin Tl sözü verdi, delikli kuruş göndermedi
11 Mart 2024

Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Boluspor Kulüp Başkanı kendisine söz verilmesine rağmen Boluspor'a Belediyeden delikli kuruş bile alamadıklarını açık yüreklilikle dile getirmişti.

Başkan Savaş Abak'ın yaşadığı bu hayal kırıklığı ve kandırılmayı şimdide ilimizde gönüllüce faaliyet gösteren Amatör Kulüp Başkanları yaşadı. Maalesef başkan Tanju Özcan'ın 500 bin TL destek sözü vermesine karşın henüz onlarda daha delikli kuruş alamadılar.

Geçtiğimiz aylarda Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Cemalettin Metin ile amatör spor kulüpleri başkan ve yöneticilerini yemekte ağırlayan Belediye Başkanı Tanju Özcan, "Biz en geç mart ayına kadar Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’muza 500 bin lira göndereceğiz. Mayıs ve Haziran ayında da yine yaklaşık böyle bir paranın sözünü ben size veriyorum. Bu yıl içinde 1 milyon TL’lik bir kaynak girişini amatör spora sağlayacağız. Bunu net bir şekilde burada ifade ediyorum" demişti.

Başkanın bu sözüne güvenen Amatör Spor Kulüp Başkanları Mart ayına kadar gelecek olan 500 bin TL'yi beklemeye başladı fakat delikli kuruş dahi gelmedi. Şimdi tüm Amatör Spor Kulüp Başkanları ASKF Başkanı Cemalettin Metin'e bu parayı soruyor. Fakat Özcan'ın söz verdiği para henüz gönderilmiş değil.

2 yorum yapılmış

  • Biri12 Mart 2024 - 15:32
    Bolu böylesi bir arsızı ve yalancıyı şimdiye kadar görmedi. Bu bayağı bir MUSALLAT DURUMU. Musallattan kurtulmak dileğimiz.
  • Yahya11 Mart 2024 - 20:14
    Tanju utanmadan Akp nin adayına iftira atmaya başlamış. Bu ana kadar Tanju ya oy verecektim ama bundan sonra oy verirsem ellerim kırılsın Her şey bir yana ama iftira işin içine girince babamı tanımam

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.