Başkan Necip çarıkçı çok net konuştu

Başkan Necip çarıkçı çok net konuştu
24 Temmuz 2020

Olağanüstü kongreye giden Boluspor'da Başkan Necip Çarıkçı "takım kayyuma dahi gitse ben tekrar aday olmam, benim için Boluspor bitmiştir" dedi

Çarıkçı yaptığı açıklamada, “Ben bu sene başarısız olmadım. 15 sene başkanlık yaptım ve hiç başarısız olmadım. Bu sene ben kendimi başarısız saymıyorum çünkü başkanlığı ben istemedim. Eğer ki ben başkan olmayı isteseydim, 2 ay öncesinden transferime başlardım, 2 ay önceden hocamı bulurdum. Ben son gün liste yapıp kongreye girdim. Ben bunu anlamıyorum. Bolu’da bazıları Necip Başkan kongre kararı alır son dakikada yine başkan olur diyorlar. Ben geçen sene bunu yapmadım. Ben geçen sene sırf Boluspor’u sevdiğim için başkan oldum ama bu sene bunu yapmayacağım. Bana kim gelirse gelsin kongre sürecinde adayda çıkmazsa benim için Boluspor bitmiştir. Kesinlikle aday olmayacağım.

4 ADAY VARDI SON DAKİKADA ÇEKİLDİLER

Geçen sene de aday değildim. Aday olsaydım bu takım böyle olmazdı. Geçen sene aday olmama rağmen 4 aday son dakikada adaylıktan çekildiği için kulüp kayyuma gitmesin diye aday oldum ama keşke aday olmasaydım. Keşke bu kulüp kayyuma gitseydi. Bende bu sene sıkıntı çekmezdim. Bu pandemi süreci hepimizi büyük sıkıntıya soktu. Ben 4 ay önce Tanju Özcan ile görüşüp kendine başkan bul ben bırakacağım dedim. Ben ne pahasına olursa olsun bu takıma ligde tutacağım ve görevi bırakacağım dedim. Takıma kayyum atanacak olsa bile benim için bitti bu iş. Bu sene çok yalnız kaldım ve heyecanımı kaybettim” şeklinde konuştu.

2 yorum yapılmış

  • Taraftar24 Temmuz 2020 - 11:15
    Sayın Necip Çarıkçı senin heyecanın bu sene bitmiş olabilir ancak Boluspor taraftarının heyecanı ne yazık ki yıllar öncesinde bitti. Bu sene yanlış transferler yapılarak kötü yönetilen bir takım izledik ve her takımda olduğu gibi başarısızlığın faturası yönetim ve başkanındır. Boluspor'dan daha az bütçeli takımların akıllı yönetimlerle nerelere geldiğini çok iyi biliyoruz.
  • Bolu24 Temmuz 2020 - 11:22
    Bence necip Çarıkçı gitmeli kendisi ve boluspor için en doğru karar tebrikler bu kadar uzun süre süper lige çıkamayan başka bir klüp yok çık tekrar düş ama bı çık kardeş her seferinde klubu peşkeş çekti Sivas süper lige kendisi çıkmadı biz çıkardık golcumuzu onlara 2.peskes çektik bu ve bunun gibi birçok olay ya amatör olun yada çıkın artık

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.