Başkan İlhan Durak, Belediye Başkanı Tanju Özcan'a "umut tacirliği yapıyor" dedi

MHP İl Başkanı İlhan Durak Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın başladığı işleri yarım bıraktığını, insanları vaatleriyle kandırarak umut tacirliği yaptığını söyledi.

Başkan İlhan Durak, Belediye Başkanı Tanju Özcan'a "umut tacirliği yapıyor" dedi
16 Ekim 2023

Başkan Durak, Başkan Tanju Özcan "Yine başladığı işi yarım bıraktı!" diyerek çok sert açıklamalarda bulundu.

Durak, "Geçtiğimiz gün 7 mahalleden oluşan At Yaylası’na ait yolların Bolu Belediyesi tarafından asfaltlanacağı müjdesini asılan büyük büyük pankartlardan ve yapılan haberlerden sevinerek öğrenmiştik. Ancak Bolu Belediye Başkanı Sayın Tanju Özcan yine bizi şaşırtmayarak başladığı işi yarım bıraktı. 4 mahalleye ait yollar asfaltlanırken, Kürkçüler, Ağaçcılar ve Kılıçarslan Mahallelerine ait 1,3 km’lik yayla yolları asfaltlanmadan iş makineleri geri çekildi.

İnsanları vaatleriyle kandırıyor

Her zaman olduğu gibi insanları vaatleriyle kandıran Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, mahalle sakinlerinin duygularıyla oynamıştır. Mahallelere giderek verdiği sözlerle insanlarımıza umut tacirliği yapan Başkan Özcan’a, mahalle sakinlerinin de yaklaşan mahalli idareler seçimlerinde gerekli cevabı vereceğinden kimsenin şüphesi olmasın" şeklinde konuştu.

İşte CHP İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz bu paylaşımı yapmıştı

3 yorum yapılmış

  • Paşaköylü E.S16 Ekim 2023 - 14:26
    Ya yıllardır akp ve haramileri söz vermişti yapmamıştı yollarımızı şimdi TANJU BAŞKAN söz verdi ve yaptı neden bu kadar hazımsızlık yapıyorsunuzki çok fesat insanlarsınız malesef yayla halkı olarak çok sevindik çok memnunuz başkanımızdan bitikleri oynuyorsunuz..İşini yapanı taşlamayı bırakın
  • Mustafa17 Ekim 2023 - 11:39
    Yayla yollarını son model lüks arabalar gidecek hale getirirseniz, ileriki zamanlar et ve sütü, bunlardan yapılan diğer ürünleri kat kat fazla ücrete yersiniz. Çünkü yaylalar hayvancılık yapılamayacak hale geliyor bilesiniz.
  • Kamil17 Ekim 2023 - 12:24
    Mustafa rumuzlu yorumcunun yorumu üzerinde iyice bir düşünmek lazım

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.