Başkan HDP'ye tavrını net koydu

Başkan HDP'ye tavrını net koydu
2 Mart 2021

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, dün akşam gazetecilerin sorularını yanıtladığı “Şeffaf Masa” programında CHP-HDP ittifakı ile ilgili çarpıcı bir açıklama yaptı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, dün akşam gazetecilerin sorularını yanıtladığı “Şeffaf Masa” programında CHP-HDP ittifakı ile ilgili çarpıcı bir açıklama yaptı. HDP’ye bakış açısının her zaman net olduğunu ifade eden Özcan, “HDP, ‘PKK terör örgütüdür. Silahları bıraksın. Bizim terör örgütleriyle işimiz olmaz’ derlerse çiçeğimi alır HDP’ye giderim” dedi.

Partisinin HDP ile resmi olarak yapacağı bir ittifakta ne yapacağı yönündeki bir soruya ise, “Cumhuriyet Halk Partisi'nden beni bir tek şey ayırır. CHP, benim hazetmediğim bir partiyle resmi ittifaka girmediği sürece ben CHP’li olarak öleceğim. HDP ile ittifaka girerse hiç tereddüt etmem ayrılırım. Kısmen veya tamamen resmi olarak HDP ile CHP ittifak yaparsa partiden ayrılırım” dedi.

3 yorum yapılmış

  • Fikret KORKUSUZ2 Mart 2021 - 13:01
    Sana yakusanda bu...ben AKP/ liyim...bolu da oy kullansam bu sözünden dolayı sana OY veririm...
  • Adem2 Mart 2021 - 17:55
    Resmî yapmaz ki...El altından zaten işbirliği yapacak.O zaman da devam mı??
  • Kürşat2 Mart 2021 - 22:39
    Muharrem ince ye göz kırptı

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.