Başkan ekibiyle AK Parti il başkanını tebriğe gitti

Başkan ekibiyle AK Parti il başkanını tebriğe gitti
16 Mart 2021

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, AK Partinin çiçeği burnunda İl Başkanı Suat Güner’i makamında ziyaret ederek başarılar diledi. Özcan’a yardımcıları da eşlik etti. Başkan Özcan ziyaretinde Güner'e "Allah yar ve yardımcın olsun" dedi.

Yapılan kongre sonrasında AK Parti İl Başkanı olan Suat Güner’i ziyaret edeceğini daha önceden açıklayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yardımcıları Rasim Özdemir, Asuman Şentürk Tekin ve Feridun Yılmaz’la birlikte tarihi ziyareti gerçekleştirdi.

İl Başkanı Suat Güner başkan Özcan'a ziyaretinde dolayı teşekkür ederek, "Bu ziyaret bizleri onurlandırmıştır. Sizlere teşekkür ederim. Sizinde her zaman söylediğiniz gibi öznemizin Bolu olması kaydıyla her yerde her zaman hemşehrilerimize faydası olacak her konuda istişare etmek için bundan sonrada bir araya gelebilmemizin uygun olduğunu düşünüyorum" dedi.

ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN

Başkan Tanju Özcan ise, "Yeni başkanımıza hayırlı olsun dileklerimizi belediye yönetim kadrosu olarak bizzat iletelim dedik. Önemli bir görev iktidar partimizin il başkanlığı. Tabi bende il başkanlığından gelmiş biri olarak sıkıntıları biliyorum. Allah yar ve yardımcın olsun" şeklinde konuştu.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.