BAŞKAN BU OLAYA ÇOK KIZDI

BAŞKAN BU OLAYA ÇOK KIZDI
7 Mayıs 2020

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Börekçiler Sokak’ta yapılan yeni düzenlemede belediye ekiplerinin yaptığı çalışmaya çok sinirlendiğini belirterek, “Bu olaya çok kızdım ve sorumlular hakkında işlem tahsis etmeyi dahi düşünüyorum” dedi.

Bolu Belediyesi ekipleri tarafından kafelerin yoğun olarak bulunduğu Tabaklar Mahallesi Börekçiler Sokak’ta yapılan yeni düzenlemeyle sokağın orta kısmına asfalt alarak yan tarafları da renkli taşlarla süslendi. Belediye ekipleri tarafından sokağın ortasına atılan asfaltta su birikintilerinin oluşarak gerekli alt yapının yapılmaması Başkan Özcan’ın tepkisine neden oldu. Tüm uyarılarına rağmen ekiplerinin yaptığı hataya çok kızdığının altını çizen Başkan Özcan, “Çok üzülerek söylüyorum, Börekçiler Sokak’ta atılan asfalt ile ilgili maalesef belediye ekiplerimizin bir ihmali söz konusu olmuş. Orada su birikintisine yol açılıyor. Defalarca söylememe rağmen, alt yapısı ile ilgili gerekli tedbirlerin alınmasında hassas davranılması gerektiğini söylememe rağmen, kendim de gidip ‘Aman arkadaşlar hiçbir şeyi eksik bırakmayın’ dememe rağmen orada yanlış bir iş yapılmış. Şimdi onu düzeltmeye çalışıyorlar inşallah düzeltilecek.” diye konuştu.

SORUMLULAR HAKKINDA İŞLEM YAPMAYI BİLE DÜŞÜNÜYORUM

Börekçiler Sokak’taki düzenleme çalışmalarını yapanlar hakkında işlem dahi yapmayı düşündüğünü dile getiren Başkan Özcan, açıklamalarına şöyle devam etti:
“Börekçiler Sokak ile ilgili her şeyimiz hazır ama ben göreve geldiğinden bu yana en çok üzen konulardan biri olduğunu söyleyebilirim.  Bu olaya çok kızdım ve sorumlular hakkında işlem tahsis etmeyi dahi düşünüyorum.  Defalarca uyarılmasına rağmen eksikliği gidermeden,  işlem yapmaları ve ikinci bir işlem yapmaya mahal vermeleri meselesi beni çok kızdırdı.”

ŞEMSİYELİ SOKAK TÜRKİYE’DE İLK OLACAK

Tabaklar Mahallesi Vaysal Sokak üzerinde şemsiyeli sokak olarak bilinen sokak ile ilgili yapılacak çalışmaları da anlatan Başkan Özcan, “Şemsiyeli Sokak üzerindeki uygulama Türkiye'deki ilk uygulama olacak inşallah. Başarılı oluruz yani amacımız o renkleri yere yansıtabilmek ve görsel olarak hem gündüz hem gece güzellik yaratabilmek. Ben de heyecanla onların yapılmasını bekliyorum” şeklinde konuştu.

4 yorum yapılmış

  • Erhan 7 Mayıs 2020 - 16:31
    Valla baskan benimle ayni fikirde Yagmur yagdi ortada su birikti ,dedimki bunu yapanlar Almanyada olsa vatan hainliginden yargilanir demistim.baskan helal olsun...
  • Sedat 7 Mayıs 2020 - 21:07
    Acıma başkan acıma bunlar sabote ediyorlar bunlar belediyede çok var hepisini biliyorum kötü gösterme geleneği zaten bunların hamurunda var her zaman başkanımızın ölümüne yanındayız bolu halkımızda yanında bunları cesaretlendirenleride biliyorum şerefsizler alçak herifler tanju başkanımızı yedirtmeyiz ömür boyu desteğimiz tamdır
  • ERT8 Mayıs 2020 - 17:39
    Devlette nasıl olsa işten kovulma yok. Bunun için bu kadar rahat davranıyor o yolu yapan işçi.
  • Esnaf8 Mayıs 2020 - 21:51
    Börekçiler sokaktaki yol o kadar beceriksiz ve saçmaki ya sadece caddedeki Arnavut kaldırımını oraya uygulasanız bile yeterliydi orası yoğunluk olarak kafelerin bulunduğu bir yer söylermisiniz hangi akıl ve mantıkla o taşların üzerine masa ve sandalye koyacaksınız!!!

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.