Başkan Boluspor ne olacak Boluspor ?

Başkan Boluspor ne olacak Boluspor ?
28 Şubat 2023

Boluspor Başkanı Savaş Abak 3 - 4 gün önce yaptığı açıklamada Boluspor'un 9 buçuk aydır tek kuruş gelirinin olmadığını,  Bolu Belediyesinin henüz kendilerine 1 lira bile destek vermediğini dile getirmesinin ardından Belediye Başkanı Tanju Özcan üzerine Beşiktaş forması giyip İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya 'hodri meydansa hodri meydan' dedi.

Doğal olarak Boluspor taraftarları Başkan Özcan'ın bu hassasiyeti Boluspor içinde göstermesi gerektiğini söylediler. Bilindiği üzere Boluspor taraftarları İstanbul'da bir deplasman maçına gitmek için 2 otobüs bulamamıştı.

Başkan Tanju Özcan hafta sonu oynanan Beşiktaş ve Fenerbahçe maçlarında bir kısım taraftarın hükümeti istifaya davet eden tezahuratlarına sahip çıkdığını ifade ederek, hemen Beşiktaş formasını üzerine giydi ve sosyal medya üzerinden paylaştığı görüntülerde, "Sayın Soylu, hiç kimse büyük Beşiktaş taraftarını tehdit edemez. Burada asıl sormanız gereken soru binlerce Beşiktaşlı ve Fenerbahçeli taraftar hükümeti niye istifaya davet ediyor. Burada özeleştiri yapmak yerine taraftarı tehdit etmeyi bir maharet sayıyorsunuz. Bu büyük taraftar, vatansever taraftar sizin  tehditlerinize boyun eğmez. Bende bir Beşiktaşlı olarak bu tehditlerinize asla boyun eğmeyeceğim. Restinizi görüyorum. Hodri meydansa hodri meydan" şeklinde ki sözlerini paylaştı.

BOLUSPOR UMRUNDA BİLE DEĞİL...

Başkanın bu paylaşımı Boluspor taraftarlarının bir kısmının tepkisini çekti. Henüz daha 4 - 5 gün önce Boluspor kulüp başkanı Savaş Abak düzenlediği basın toplantısında özellikle maddi sıkıntılara dikkat çekmiş, 9 buçuk aydır Boluspor'un hiç bir gelirinin olmadığını, bugüne kadar Bolu Belediyesinden 1 lira bile destek görmediklerini dile getirmişti. 

Ortada yaşadığımız kentin takımının böyle bir sorunu varken Başkan Tanju Özcan'ın Beşiktaş forması giyip İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya posta koymaya çalışması doğal olarak bazı Boluspor taraftarlarının tepkisine sebep oldu.     

Taraftarlar, "Sayın başkan aynı özveriyi büyük Boluspor taraftarına karşı göstermenizi de temenni ediyor, şehrin en büyük markası olan Bolusporumuza desteğinizi bekliyoruz" şeklinde paylaşımlar yaptılar.

2 yorum yapılmış

  • Sadık alagöz 28 Şubat 2023 - 17:32
    Belediye başkanına belediye ye güvenerek başkan oldunuz. Herkes başının çaresine bakacak. Yıllardır Bolu belediyesinin gelirlerine ortak oldunuz ne oldu varmı başarı yok. yapamıyorsanız yapana bırakın.
  • ERHAN28 Şubat 2023 - 19:31
    BELEDİYE CAŞKANIN GÖREVİ NEDİR YA BOŞ İŞLER BAŞKANI OLDU ÇIKTI BOLU YA

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.