Bankaların vermediği krediyi kooperetif veriyor

Bankaların vermediği krediyi kooperetif veriyor
19 Temmuz 2023

Köroğlu Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Mustafa Altındal kurulduklarından bu yana esnfaın yanında olduklarını ifade ederek, hiç bir bankanın kredi vermediği şu günlerde ellerindeki imkanları zorlayarak küçük esnafa kredi verdiklerini dile getirdi. 

Gazeteci Caner Güngör'e konuşan Altındal, "Küçük esnafın dostu Köroğlu Esnaf ve Sanatkar Kredi ve Kefalet Kooperatifi oldu. Esnafın en kötü gününde hep yanında oldu. Hiç bir banka yüksek oranda olsada kredi vermezken, bizler Genel başkanımız Abdülkadir Akgül sayesinde dimdik durduk ve kredi kullandırdık. Sizin aracılığızla genel başkanımıza şahsım ve esnaflarımız adına teşekkürü bir borç biliriz.

Köroğlu Esnaf ve Sanatkar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olarak 261 milyon TL şu an esnaf üzerinde kredi var. Bizler esnaflarımıza hiç bir zaman 'hayır' demedik. Tekerleğin dönmesi ve sirkülasyonu sağlamak için hep verdik. Bakkala, çayçıya, pazarcıya, berbere, lokantacıya, ayakkabıcıya, terziye, demirciye ayırt etmeden herkese verdik. Bu para Bolu'ya girdi, Bolu içinde döndü. Aylık 25 - 30 milyon devletimiz sayesinde kredi kullandırdık.

Köroğlu Esnaf ve Sanatkar Kredi ve Kefalet Kooperatifi kısa sürede büyük tartışılmaz krediler kullandırmıştır. Tabiki bölge birlik başkanımız aynı zamanda genel başkan yardımcımız Ertan Taşlı başkanımızın hakkı çok. Parayı o yollattırdı, hiç ayırım yapmadı. Bolu'ya çok para yolladı. Halende kredi kullandırmaya devam etmekteyiz. Ertan Taşlı başkanımızdan allah razı olsun.

Biz şu an esnafın dostu, esnafın bankası sıfatındayız. Esnaflık inanın çok zor. Herkesin kendine göre sıkıntısı var. Köroğlu Esnaf ve Sanatkar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olarak hep her zaman empati kurarak kendimizi esnafın yerine koyarak hareket ediyoruz" dedi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.