Bakın TOGG'u görmek için kaç bin kişi akın etti

Bakın TOGG'u görmek için kaç bin kişi akın etti
11 Mayıs 2023

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'nin ilk yerli ve milli otomobili olan TOGG Bolu'ya gemiş vatandaşlar TOGG'u görmek için akın etmişti. Resmi rakamlara göre 8 saatte TOGG'u görmeye 14 bin kişi geldi.

Bolu AK Parti İl Başkanlığı tarafından Türkiye'nin ilk yerli ve milli otomobili olan TOGG vatandaşların yakından incelenmesi için Bolu'ya getirilmiş, binlerce vatandaş binlerce vatandaş TOGG'u görmek için valilik meydanına akın etmişti.

Saat 12.00'dan 20.00'a kadar TOGG'u görmek ve fotoğraf çektirmek için resmi rakamlara göre 14 bin kişi valilik binası önüne geldi.

1 yorum yapılmış

  • İbrahim kıymaz 11 Mayıs 2023 - 16:26
    Bende görmeye gittim kalabalıktan yaklaşamadım, ülkem adına gurur duydum, tahmini olarak kılıçdaroğlu nun mitinginin yarısından fazla kişi vardı diye tahmin ediyorum, ben miting meydanına kadar gittim, imamoğlu nu uzaktan 5 dakika kadar dinledim, daha sonra beni de onlardan zannederler diye ayrıldım, belediye ye asılan pankartı gördüm, 100 senede bir Kemal gelir yazıyordu, bende 100 senede bir Tayyip gelir diyorum, yanlış sollama öldürür, yanlış oylama süründürü

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.