Bakın o güzel arsaları kim aldı ve neler yapacak

Bakın o güzel arsaları kim aldı ve neler yapacak
2 Mayıs 2023

Daha önce Bolu Belediyesine ait olan ve Bolu Bel San. Tic ve A.Ş.’ne devri yapılan eski terminalin bulunduğu D-100 kenarındaki 13 bin 295 metrekare arsa ve karayollarının boşalttığı Paşaköy yolu üzerindeki 10 bin 239 metrekare arsa satıldı.

Kat karşılığı satılan yerlerde yapılan inşaatlardan %60 yüklenici, %40’ını da Belediye şirketine vermesi karşılığında 20 milyon lira muhammen bedelle açık arttırma yapılan arsaların ihalesine Kalamış Yapı isimli tek firma katıldı.

İki arsaya Kalamış Yapı %60 + %40 oranlarının yanında 6 taksitte ödenmek şartıyla 30 milyon lira son teklifi verdi. Firmanın araştırılması sonucu uygun görülürse 30 gün içinde sözleşme imzalanacak.

Projeye göre arsalarda yapılacak binalarda konut, işyeri, ofisler gibi alanlar bulunacak. Ve almak isteyen vatandaşlara satılacak yada kiraya verilecek.

2 yorum yapılmış

  • Rifat Özocakçıoğlu2 Mayıs 2023 - 17:04
    Kimdir bu kalamış yapı, özgeçmişi, ticari itibarı nedir, araştırıldımı?
  • Recep kılıç. 2 Mayıs 2023 - 22:00
    Bolu'nun büyük parklara ihtiyacı var. Yine Betonlasma olacak. Eski belediye bu şekilde satsaydı kıyamet kopardı. Bu başkanın boluya zerre ilave katkısı yok. Parkı boz park yap, kaldırımı boz kaldırım yap, ışıkları boz kavşak yap.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.