Bakan Yardımcısı Metin'den Hukuk Fakültesi incelemesi

Bakan Yardımcısı Metin'den Hukuk Fakültesi incelemesi
21 Ekim 2020

Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’ni ziyaret ederek, Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı ile birlikte, yapımı devam eden Hukuk Fakültesi binalarının inşaat çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen ziyarette Bakan Yardımcısı Fatih Metin ve Rektör Mustafa Alişarlı, inşaat hakkında inşaat müteahhitlerinden Fırat Çıngı’dan bilgi aldılar. Metin ve Alişarlı, 2022 yılında bitmesi planlanan inşaatın incelemeleri sonunda, Çıngı ve inşaat işçilerine çalışmalarında kolaylıklar dilediler.

1 yorum yapılmış

  • Hüseyin21 Ekim 2020 - 12:08
    Yüzyılın yalakaları bu binayı yapan İzzet baysal vakfına bir teşekkür dahi etmesin, açılışına katılmasın, kibirli şekilde kendileri farklı zmaanda açılış yapsın, sonra da her seferinde yerinde inceledi, bilmem neyi inceledi gibi saçma sapan haberler ile gündeme girmeye çalışsın anca rektörcük.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.