Bakan Kasapoğlu Bolululara söz verdi

Bakan Kasapoğlu Bolululara söz verdi
3 Ekim 2022

Ak Parti Genel Merkezinin düzenlediği ‘2023’e Doğru Şehir Buluşmaları’ kapsamında ilimize gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Aladağ Gençlik Kampının ve Yaşamkent Spor Kompleksinin sözünü verdi. 

Gençlik ve Spor Bakanı M. Muharrem Kasapoğlu yaptığı açıklamada Bolu’da tüm ilçelerde gençlik merkezi yapılacağını söyleyerek, ilçelerde ki spor tesisi yatırımlarına da devam edeceklerini dile getirdi. 

ALADAĞ GENÇLİK KAMPI EN KISA ZAMANDA YAPILACAK

İlimizi yakından ilgilendiren Aladağ Gençlik Kampı hakkında da açıklamalarda bulunan Bakan Kasapoğlu; “Aladağ Gençlik kampıyla ilgili bazı prosedürler var. İnşallah en kısa zamanda bu prosedürleri tamamlayıp kap merkezinin yapımına başlanacak.  En kısa zamanda hem Bolumuzun hem de Türkiye’mizin gençlerinin hizmetine sunacağız” ifadelerine yer verdi. 

YAŞAMKENT SPOR KOMPLEKSİ SÖZÜNÜ VERDİ

Yaşamkent Mahallesinde yapılması planlanan spor kompleksi hakkında da açıklama yapan Bakan Muharrem Kasapoğlu; “Bolu’ya bir çok yatırımımız olacak ama bir tanesini daha burada sizinle paylaşmak istiyorum. Yaşamkent Mahallesinde içinde spor salonlarının olduğu bir spor kompleksimizin yapımına kısa zamanda başlayacağız. İçerisinde basket sahaları, voleybol sahaları, gençlik merkezi olan bir kompleks olacak. Bunun yanında Seben’den Gerede’ye Bolu’nun tüm ilçelerinde ihtiyaç olan spor tesisi yatırımlarımız devam edecek” dedi.   

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.