Av. Necdet Sertel adaylığını açıkladı

Av. Necdet Sertel adaylığını açıkladı
15 Ekim 2022

Bolu Barosunun 16 Ekim Pazar günü yapacağı seçim öncesi bir sürpriz yaşandı. Daha önce 4 adayın yarışacağı seçime 1 gün kala Bolu'nun tanınan avukatlarından Necdet Sertel'de adaylığını resmen açıkladı.

Bolu Barosunda mevcut Başkan Av. Sabri Erhendekçi’nin yanı sıra Av. Sinan Barut, Av. Ekrem Asma ve Av. Bengü Akşemsettinoğlu Bolu Barosu Başkanlığı için adaylıklarını açıklamışlardı. Seçime bir gün kala Av. Necdet Sertel'de aday olacağını açıladı ve aday sayısı 5'e yükseldi.. 

AVUKATLAR SANDIK BAŞINA GİDİYOR 

Bolu Barosunun bugün yapılan Genel Kurulun ardından daha önce 4 adayın kesinleştiği baro seçimine Av. Necdet Sertel'de aday olarak eklendi. Baro evinde yapılacak olan seçimde 5 isim Bolu Barosu Başkanlığı için yarışacak. Mevcut Başkan Av. Sabri Erhendekçi’nin tekrar aday olduğu Baro Başkanlığında, Av. Sinan Barut, Av. Ekrem Asma ve Av. Bengü Akşemsettinoğlu daha önce adaylıklarını açıklamışlardı. Bugünde Av. Necdet Sertel adaylığını resmen duyurdu.

Bolu Barosu avukatları bu beş isim arasından yeni Başkanlarını seçmek için Pazar günü sandık başına giderek, yönetim kurulu ve diğer kurullar için de oy kullanacaklar.  

1 yorum yapılmış

  • Yokum dedi la sonra16 Ekim 2022 - 20:59
    Ahahahah

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.