ATLAR İLE CADDEYE GİRDİLER PROTESTO ETTİLER

Son günlerde üst üste gelen akaryakıt zamlarından sonra Bolu Atlı Spor Klübü üyeleri İzzet Baysal Caddesi’nde atlarla gezerek duruma tepki gösterdi.

ATLAR İLE CADDEYE GİRDİLER PROTESTO ETTİLER
5 Mart 2022

Son zamanlarda gündemden hiç düşmeyen Akaryakıta fiyatlarına günden güne yapılan zamlara tepki gösteren Bolu Atlı Spor Kulübü üyesi 4 arkadaş atlarıyla birlikte İzzet Baysal Caddesi’ne çıktı. İzzet Baysal Caddesinde bir anda 4 atlıyı gören vatandaş şaşkın bakışları arasında belediye önüne doğru yol alan grup, akaryakıt zamları dolayısıyla Bolu halkını at binmeye davet etti. İzzet Baysal Caddesi’ndeki vatandaşlar ilginç tepkiyi telefonlarıyla görüntüledi. 

2 yorum yapılmış

  • Başka bir vatandaş7 Mart 2022 - 15:33
    Bolu şu an Türkiye’nin en ucuz suyunu içecek. Doğal su kaynaklarımız zengin. Ben 5 yılın sonunda bunu yapmazsam bir daha hiçbir göreve talip olmayacağım diyen Tanju başkan değil miydi? şu an su fiyatlarından haberiniz var mı? iki çift lafta Tanju başkana söyleyecek misiniz?.
  • Vatandas7 Mart 2022 - 10:59
    AKP Il Baskani ve Milletvekilleri neredesiniz.Akaryakit zammi yuzunden cadde atlilar ile dolacak.Ati olmayanlar yaya gelecek.Vatandas caddeya gelmisken zamaninizi bosa gecirmryin,Zamlari aciklayiverin.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.