Ateş mazbatasını alıp meclise kaydını yaptırdı

Ateş mazbatasını alıp meclise kaydını yaptırdı
23 Mayıs 2023

CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş kalabalık partili grubu ile Bolu Adliyesine giderek 28.Dönem mazbatasını aldı. Ateş “Sorumluluğumuzu biliyoruz. Bolu’yu tanıyan biriyim. Bolu’yu daha iyi noktalara taşımak için çalışacağız. Ulaşılabilir bir Milletvekili olacağım.” dedi. 

Törende Asli Hukuk kıdemli hakimi ve İl seçim kurulu başkanı Zafer Koç tarafından Türker Ateş’e mazbatası teslim edildi. 

BİZE BU GÖREVİ LAYIK GÖREN BOLU HALKINA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş Mazbata töreninde yaptığı konuşmada “Hem gurur hem de sorumluluğun bilincinde bir seçim atmosferini bitirmiş olduk. Seçilmemizde en büyük destekler öncelikle değerli eşime ve ailem ile bizlere bu göreve Layık gören Bolu’lu hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Tabi bu yolda en büyük destek ailem ile CHP İl başkanımız Ersan Türkoğlu, Merkez ilçe başkanım ve ilçe başkanlarımız, sayın belediye başkanım, Cumhuriyet Halk Partisinin değerli yönetimi ve kadın kollarımız Cumhuriyet Halk Partinin değerli dostları ve üyeleri oldu. 

TAAHHÜT EDİYORUM ÇOK ÇALIŞKAN BİR VEKİL OLACAĞIM 

Ateş “Bolu’yu tanıyan biriyim. Daha önce yaptığım, üstlendiğim görevlerde de, elimden gelen gayreti Bolumuz için gösterdim. Bolu’da ki insanlarımızın Türkiye Cumhuriyetinde yaşayan insanlarımızın daha iyi, daha düzgün, daha refah yaşayabilmeleri noktasında üzerimize düşen sorumluluklarımız var. Bunların bilincindeyiz. Hep beraber daha çok çalışacağız. Ulaşılabilir bir vekil olmak istiyorum ve olacağımda. Her çaldığımız kapıda, tuttuğumuz elde bunun taahhüdünü verdik. Güzel bir yola çıkıyoruz. Sorumluluğumuzun farkındayız. Size söz çok çalışkan bir Milletvekili olacağım.” Dedi.

ÇOK GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ

Çıktığımız bu yol da güzel işler yapacağız diyen CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş “Çok güzel işlere imza atacağız. Bilgimizi, birikimimizi, bu yolda kullanacağız.  Ortak akıl ile Bolumuzun bütün bileşenleri ile Bolu’yu ileriye taşımak için ne gerekiyorsa yapacağız.”dedi.

CHP İL BAŞKANI ERSAN TÜRKOĞLU “KISA SÜREDE İYİ BİR ÇALIŞMA YAPARAK KAZANDIK”

CHP Bolu il Başkanı Ersan Türkoğlu’nu takdim eden Türker Ateş “ Sayın Ersan Türkoğlu bizlere İl Başkanlığı liderliğini gösterdi. Ben kendisini kutluyorum. 24 Saat bizimle birlikte çalıştı. Kendisine çok teşekkür ediyorum”dedi. 
Ersan Türkoğlu “ Bende sayın Milletvekilimizi kutluyorum. Hem Belediye başkanımızı hem Milletvekilimizi aynı alanda ağırlamanın mutluluğunu yaşıyorum. İnanıyoruz ki pazartesi günü iktidarda olacağız. Türkiye’nin buna ihtiyacı var. Bu süreçte başta kadınlarımız olmak üzere destek veren dostlarımız oldu. Hızlı bir şekilde kenetlendik. Az zamanda iyi bir çalışma sergiledik. Mevcut iktidarın tüm kara propagandalarına rağmen bizleri birileri ile iç içe göstermelerine rağmen CHP’liyim demek Millet ittifakıyım demek çok zor olsa da bu salonda bulunan herkes Cumhuriyet Halk Partisinin ve adayının arkasında durdu. Ben sizlere çok teşekkür ediyorum. Mazbatada başta sayın vekilimiz olmak üzere en çok sizleri temsil ediyor. Emeklerinize sağlık” dedi. 

TÖRENDEN SONRA MECLİSE GEÇTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Türker Ateş Bolu’da ki mazbata töreninden sonra Türkiye Büyük Millet Meclisine geçerek kayıt işlemlerini tamamladı. Türker Ateş’e Milletvekili rozetini Feriha Kain Ateş taktı.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.