ATEŞ "BOLU DEĞİŞİM İSTİYOR"

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu birinci sıra Milletvekili Adayı Türker Ateş “Bolu Değişim için hazır. Bizlere derdini anlatan vatandaşlarımız değişim istiyoruz diyorlar.” dedi

ATEŞ "BOLU DEĞİŞİM İSTİYOR"
14 Nisan 2023

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu birinci sıra Milletvekili Adayı Türker Ateş adaylığının açıklanmasının ardından seçim çalışmalarına hız verdi. Türker Ateş ilçelerde ziyaretlerde bulunurken iftar programlarına da katılıyor. Ateş bugün ise İzzet Baysal Caddesi ile Cumhuriyet Caddesinde vatandaşlar ve Esnaf ile bir araya geldi.

YOĞUN İLGİ VAR
Ateş bugün ki çalışmasında sahada oldukça yoğun bir ilgi ile karşılaştı. İzzet Baysal caddesinde sohbet ettiği vatandaşların fotoğraf isteğini de kırmayan Türker Ateş “Bolumuzu karış karış gezmeye vatandaşlarımızın gönlüne dokunmaya devam ediyoruz. Bugün ki çalışmamızda Cumhuriyet Caddesi ve İzzet Baysal Caddesinde hemşerilerimiz ile sohbet ediyoruz, dertlerini dinliyoruz. Bolu halkı değişim istiyor. Sıcak ve samimiyetle karşılanıyoruz. Onların desteği gücümüze güç katıyor. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

TANJU ÖZCAN SAHADA


Bolu Belediye başkanı Tanju Özcan seçim çalışmalarında Türker Ateş ile İzzet Baysal Caddesinde bir araya geldi. İkili objektiflere poz verirken sıcak ve samimi sohbetleri de dikkatlerden kaçmadı. Geçtiğimiz gün Türker Ateş’in Bolu Belediyesinde ziyaret ettiği Tanju Özcan desteğini de belirtmişti.

Ateş ziyaretleri sırasında Bolu’ya selamlama konuşması için gelen Millet ittifakı ortağı İyi parti genel başkanı Meral Akşener hanımefendiyi de partililer ile birlikte dinledi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.