Asuman Şentürk Tekin Bolu halkına böyle seslendi

Asuman Şentürk Tekin Bolu halkına böyle seslendi
13 Nisan 2023

Belediye Başkan Yardımcısı iken bu görevinden istifa ederek CHP'den milletvekili aday adayı olan Asuman Şentürk Tekin sosyal medya hesaplarından kendini bu süreçte yalnız bırakmayan Bolulu vatandaşlara teşekkür ederek, "Bu bir son değil, Yeni bir başlangıç" dedi.

Bolu Belediyesinde başarılı bir şekilde belediye başkan yardımcılığı görevini sürdürürken bu görevinden istifa ederek CHP'den milletvekili aday adayı olan Asuman Şentürk Tekin aday adaylığı sürecinde başarılı bir çalışma yürüterek Bolu halkının gönlünde taht kurmuştu.

Bu süreçte sürekli kendinin yanında olan Bolu halkına sosyal medya hesaplarından yayınladı mesaj ile seslenen Asuman Şentürk Tekin, "Bu bir son değil, Yeni bir başlangıç.. Değerli dostlar. Bu yıl yapılacak olan genel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisinden Milletvekilliği aday adaylığım sürecinde bana yol arkadaşı olan, desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen herkese sonsuz teşekkür ediyorum.

Cumhuriyet Halk Partimizin Bolu’dan aday olarak seçimlere katılan tüm Aday arkadaşlarıma canı gönülden başarılar diliyorum" dedi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.