Artık şirkette Bolu'nun öz ve öz çocukları söz sahibi olacak

Artık şirkette Bolu'nun öz ve öz çocukları söz sahibi olacak
3 Ocak 2023

Hisselerinin yüzde 100'ü Bolu Belediyesine ait olan Bol Tur Turizm Organizasyon Tic. ve San. LTD. ŞTİ'nin anonim şirketine dönüştürülmesi için ilk adım atıldı. Bol Tur Turizm Organizasyon Tic. ve San. LTD. ŞTİ anonim şirketi olduğunda belediyenin başarılı ve sevilen isimlerinden Ali Sarıyıldız yönetim kurulu başkanı, Özgür Yıldız ise genel müdür olarak şirket yönetimini oluşturacaklar.

Yüzde 100 hissesi Bolu Belediyesine ait olan Bol Tur Turizm Organizasyon Tic. ve San. Ltd. Şti.'nin Türk Ticaret Kanununun 180-190 maddeleri hükümleri doğrultusunda hukuki şeklinin değiştirilerek anonim şirkete dönüştürülmesi, Bol Tur Turizm Organizasyon Ticaret ve San. Ltd. A.Ş.'nin nev'i değişikliğini müteakiben, % 100 hissesi Bolu Belediyesine ait olan BOLTARTEK TARIM ÜRÜNLERİ VE TEKN. GIDA İTH.İHR. PAZ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.'nin hisselerinin tamamının yine yüzde 100 hissesi Bolu Belediyesine ait olan Bol Tur Turizm Organizasyon Tic. ve San. Ltd. Şti.'ne devredilmesi için ilk adım atıldı.

Tek şirket ve tek yönetimle faaliyet gösterecek yeni anonim şirketinin yönetim kurulu başkanı Ali Sarıyıldız genel müdürü ise Özgür Yıldız olacak ve yönetim bu 2 isimin önderliğinde oluşacak.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.