Arkadaşını bıçakladı ama hatırlamıyor

Arkadaşını bıçakladı ama hatırlamıyor
28 Haziran 2016

Yaralama suçundan suçlanan ve bu suçtan dolayı tutuklu bulunan sanık Erdoğan K., Bolu Ağır Ceza Mahkemesi Salonunda hâkim karşısına çıktı.

Müşteki Sadettin A.’ya ilk önce küfürler edip sonrada 5 ayrı yerinden bıçakladığı iddia edilen sanık Erdoğan K. mahkemeye çıkartılarak hâkim karşısında ifadesi alındı. Hâkim karşısında ifade veren sanık Erdoğan K. ifadesinde: “Müştekiyi tanıyorum. Eşimden ayrıldığım içinde ara sıra efkârlanıp içiyordum. Olay günüde çok içmiştim kendimi kaybetmiştim. İçtikten sonra Gökçesu’ya geldim. Kıraathaneye gidiyordum, kıraathaneye yaklaştığımda genç bir grup vardı. Ve beni dövmeye başladılar ben yere kapaklandım. Sonra kalkıp cebimdeki çakıyı çıkarıp salladım. Ardından da uzaklaştım. Polislerin sorgusunda da müştekiyi bıçakladığımı öğrendim. Beni dövenleri de tanımıyorum kaç kişiler onu da bilmiyorum. O grubun içinde müştekinin var olduğunu da bilmiyorum. Ben pişmanım, suçsuzum” şeklide ifade verdi. “BENİ NEDEN BIÇAKLADI HALA ANLAMADIM” Sanık Erdoğan K.’nin ardından mahkeme heyeti önünde ifadesi alınan müşteki Sadettin A. ifadesinde: “Sanık olay günü sarhoştu bana ana, avrat küfürler ediyordu. Bende ona bir tokat attım ve ‘Allahın dan dan bul’ dedim. Sonrada kıraathaneye gittim. Oda arkamdan gelerek beni 5 ayrı yerimden bıçakladı. Aramızda husumet yoktu beni neden bıçakladı hayla anlamadım. Sanıktan da şikâyetçiyim” dedi. Sanık ve müştekinin ifadelerini alan Bolu Ağır Ceza Mahkeme heyeti eksik kusurların giderilme için mahkemeyi 27 Temmuz tarihine erteledi. Sanığında tutukluluk süresinin devamına karar verdi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.