Arda'nın plakasında 14 detayı

Arda'nın plakasında 14 detayı
19 Mart 2022

Fenerbahçe'nin 17 yaşındaki yıldız futbolcusu Arda Güler ilk otomobilini Boluspor'un yöneticisi başarılı işadamı Rıdvan Erbaş'tan aldı. Arda Güler'in şu an yaşı tutmadığı için otomobili ailesi kullanacak.

Haber : Caner Güngör

Henüz 17 yaşında olmasına karşın muhteşem yeteniğiyle herkesin beğenisini kazanan Arda Güler ilk otomobilini Boluspor'un yöneticisi Rıdvan Erbaş'tan aldı.

İstanbul'da otomotiv sektöründe faaliyet gösteren başarılı iş insanı Bolulu Rıdvan Erbaş Arda'nın aracının plakasının çıkartılmasına kadar tüm işlemleriyle bizzat ilgilenirken, genç yeteneğin otomobilinin plakasının son rakam gurubunu 014 olarak çıkarttırması dikkatlerden kaçmadı.

4 yorum yapılmış

  • yeniçağalı erol abin20 Mart 2022 - 17:39
    maşaallah hemşerime hayatında daimi başarılar göstermeni dilerim.
  • Erdogan celebi22 Mart 2022 - 20:45
    Sana yakışır topragim hercai iş hayatında basarilar
  • Köroğlu25 Ekim 2022 - 12:31
    Ankara'da doğmuş ama ailesinin Mengenli olduğunu yeni öğrendim. Kendisi de, Bolu Mengenli olduğunu hem forma numarası hem de araç plakasında belli etmiş. Allah nazardan saklasın, futbol hayatı umarım çok güzel olur. Hem Fenerbahçe hem oynayacağı diğer takımlar ve en önemlisi Milli Takım'da çok başarılı olmasını dilerim. Ahlaki ve toplumsal değerlerimizden de umarım taviz vermez ve kendini paranın ve şöhretin getirdiği düzende heba etmez
  • İlter 3 Ağustos 2023 - 10:50
    Bolu'nun gururunu yaşıyoruz

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.