Arçelik fabrikası patlama sonrası tatil edildi

Arçelik fabrikası patlama sonrası tatil edildi
7 Ağustos 2023

Arçelik Pişirici Cihazlar İşletmesi’nin içinde bulunan Sedaş’a ait trafonun akşam saatlerinde patlaması sonrasında büyük panik yaşanırken, Salı günü Arçelik ve yan sanayilerinde elektrik sıkıntısı nedeniyle bir gün tatil ilan edildi. Olayda can kaybı ve yaralanan olmadığı öğrenildi.

Alınan  bilgiye göre, saat 17:05’de Yukarı Soku Mahallesi’nde bulunan ve 2 bin 500 kişinin çalıştığı Arçelik Pişirici Cihazlar İşletmesi’nin içinde Sedaş’a ait trafo bomba gibi patladı.

Patlama sonrasında fabrikada büyük panik yaşanırken, bölgede bulunan yan sanayilerin elektrikleri kesildi. Olay yerine Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne ait çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın 2 saat süren çalışma sonrasında kontrol altına alındı.

Büyük gürültüyle yaşanan trafo patlaması sonrasında Yukarı Soku Mahallesi’nde elektrikler tamamen gitti. Sedaş ekipleri elektriklerin tekrar gelmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Olayda can kaybı ve yaralanan olmadı.

FABRİKADA TATİL İLAN EDİLDİ

Arçelik Pişirici Cihazlar İşletmesi ve yan sanayilerinde Salı günü  tatil ilan edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.