Araç almak isteyenlere müjde

Araç almak isteyenlere müjde
26 Eylül 2019

Kredi faiz oranları hakkında son dakika haberi geldi! Araç almak isteyenlere müjde! Merkez Bankası'nın faiz indirimi kararı sonrası bankalardan da peş peşe faiz indirimi gelmeye devam ediyor.

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank, taşıt kredisi kampanyası için flaş bir kararla faiz indirimine gitti. Üç kamu bankası anlaşmalı markalardan araç alana yüzde 0.49 - 0.69 oranında faizle kredi verecek. Kampanyada geçerli olacak markalar da belli oldu.Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank yerli üretimi desteklemek amacıyla, Türkiye'de üretim yapan otomotiv markaları ile işbirliğine giderek taşıt kredisini aylık %1.40'lı seviyelerden yerli üretim taşıtlar için %0.49-0.69 aralığına çekti.

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank bireysel ve kurumsal müşterilerine yönelik tüm alanlarda yaptıkları öncü uygulamalara bir yenisini daha ekleyerek yerli üretimi desteklemek amacıyla, Türkiye'de üretim yapan otomotiv markaları ile işbirliği gerçekleştirdi. TAŞIT KREDİ DETAYLARI BELLİ OLDU Firmalarla yapılan anlaşmalar ile Türkiye'de üretilen binek ve ticari taşıtlar için; Taşıt sahibi olmak isteyen müşterilerimize uygun koşullar ile finansman sağlanmakla birlikte kampanyanın otomotiv sektörüne de önemli bir hareketlilik getirmesi hedefleniyor. ANLAŞMALI OTOMOTİV FİRMALARI: Binek Araçlar: Fiat, Honda, Hyundai, Renault Mais Ticari Araçlar: Fiat, Ford, Isuzu, Karsan, Temsa KAMPANYA DÖNEMİ: 01.10.2019 – 31.12.2019

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.