Anlayan varsa beri gelsin

Anlayan varsa beri gelsin
28 Aralık 2022

Bolu Belediye Binası’nda bıçaklı saldırı girişiminde bulunduğu iddiasıyla polis tarafından gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanan şahıs ile ilgili Belediye Başkanı Tanju Özcan sosyal medyadan bir açıklama yayınlayarak şikayetçi olmadığını açıkladı.

Dün Bolu Belediye binasında başkanla pazar tezgahı için görüşmek için giden H.A. isimli vatandaş neredeyse terörist ilan edilmiş sanki başkan Tanju Özcan'a bir silahlı girişimde bulunmuş izlenmimi yaratılmıştı.

Bıçaklı saldırı girişiminde bulunduğu iddiasıyla polis tarafından gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanan şahıs ile ilgili olarak sosya medayadan bir mesaj yayınlayarak şikayetçi olmadığını açıkladı.

İşte başkan Özcan'ın o açıklaması...

"Dün başkanlık makamımıza saldırı sonucu tutuklanan şahsı; ailesinin ve çocuklarının mağdur olmaması için, onların ricalarını kırmayarak ve pişman olduğunu düşünerek “şikayetçi olmadığıma dair” dilekçeyi Bolu Cumhuriyet Başsavcılığına gönderiyorum. Kamuoyunun bilgisine sunarım."

1 yorum yapılmış

  • Size Hiç Yakışmadı Başkanımmm Akpartili Olarak28 Aralık 2022 - 15:12
    Adam pazarcıymış sizinle görüşmeye gelmiş herkezde Bıcak Çakı var Sonuçda Genclerin Hepsinde var kelebek çakı var ama Yaşlı kesimlerde Kılıflı bi şekildi görünüyor çakıları Alışkanlık yani mu ama Bu laflar size Yakışmadı Başkanım bir ak Partili olarak Sizi belediyizi seviyorduk M.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.