Altındal kredi almak isteyen esnafları bilgilendirdi

Altındal kredi almak isteyen esnafları bilgilendirdi
27 Mart 2020
Köroğlu Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Altındal Esnaf Destek Paketi için önemli açıklamalarda bulunarak, esnafları bilgilendirdi. Altındal, yaptığı açıklamada, "Esnaf Destek paketi Kapsamında kullandırılan 25.000 TL lik krediler yapılan yeni düzenleme yürürlüğe girdiği andan itibaren esnafımıza bu süreçte destek vermeye devam ediyoruz. Köroğlu Kooperatifimize daha önce üyeliği olmayan Esnaflarımız Başvurularını Halk bankası şubelerine doğrudan yapacak. Kooperatifimize daha önce üye olan yada şu anda kredisi devam edenler başvurularını direk kooperatifimize yapacak.  Kooperatifimizden kredi kullanan ancak limitleri dolu olan üyelerimize 25.000 TL lik ilave limit verilerek kredi verilecek.
25.000 TL Kredi Kullanacak Esnafımız için GEREKLİ BELGELER 1.NUFUS CÜZDANI FOTOKOPİSİ 2.VERGİ LEVHASI FOTOKOPİSİ ASILLARI YANLARINDA OLACAK ŞEKİLDE BAŞVURU YAPILACAK NOT: Sicil Belgesi yada Oda Kayıt Belgesi İstenmemektedir!.. SGK, Bağkur, Vergi Borcu yoktur yazısı istenmemektedir!.. Esnafımızın başvurusu sonrası yapılacak sorgulamada kredi puanına göre kefil yada teminat isteme hakkı bankaya aittir. Uygulama Esnaf Destek paketi kapsamında kullanılan krediler için geçerlidir. Yapılan bu düzenleme ile daha önce kredi kullanmış yada kredi limiti olmayan esnafımızında krediye ulaşması için gerekli ek limit artışı yapılmıştır. TESKOMB Genel Başkanımız A.Kadir Akgül’ün destekleri ve gayreti ile üyelerimizin kullanımına destek veren bu düzenlemeden dolayı Genel Başkanımız A.Kadir Akgül, Bölge Birlik Başkanımız Ertan Taşlı ve Halk bank yetkililerine teşekkür ediyor.Esnafımıza hayırlı olmasını diliyorum.Esnafımızın bu sıkıntılı döneminde Esnafa verilen her desteğin önemli olduğunun altını bir kez daha çizerek belirtiyorum." dedi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.